Vrei să ai buze ispititoare toată ziua? Iată câteva trucuri eficiente

1 66775 original jpg jpeg

Poţi să-ţi păstrezi rujul apetisant cât e ziua de lungă, fără să mai aplici câte un strat din când în când, apelând la câteva mici trucuri. Produsele rezistente la transfer sunt importante în acest caz, dar nu sunt obligatorii.

Rujul de pe buze va rezista multe ore dacă înainte să-l aplici urmezi paşii de îngrijire a buzelor.

Pentru început,este foarte important să le exfoliezi. O dată pe săptămână,pentru a elimina celulele moarte şi pentru ca buzele să fie mai fine,foloseşte o pastă cu particule abrazive şi freacă uşor pielea câteva minute.

De două ori pe zi este bine să le hidratezi. Balsamurile de buzesunt o variantă excelentă,dar poţi folosi şi uleiuri,cum sunt cel de jojoba,de măsline,de migdale dulci sau de cocos.

Ca să reziste mai mult rujul pe buze,e bine să foloseşti înainte de aplicarea rujului o bază de machiaj. Aceasta trebuie să fie hidratantă şi să mărească vizual volumul buzelor.

Foloseşte creion contur şi fard

Conturează buzele cu un creion mat,care să intre bine în piele. Acesta va menţine culoarea rujului ceva mai mult timp. Un alt truct eficient este să aplici un strat fin de fard în nuanţă nude pe buze.

Fixează machiajul cu pudră

Dacă îţi doreşti buze pline,poţi redesana conturul buzelor un pic peste linia lor naturală. După ce ai aplicat nuanţa dorită de ruj,foloseşte pentru partea centrală un gloss sau puţin fard de pleoape în ton deschis.

La finalul machiajului,poţi aplica pe ten pudră fixatoare cu o pensulă de calitate. Aceasta poate avea şi particule strălucitoare,dacă îţi doreşti un machiaj mai special. De asemenea,mai poţi folosi un spray fixator.Recente

Creier jpg
Beyoncé jpg
Vin Diesel cu soția sursa  Shutterstock jpg
Madonna, Mariah Carey sursa  Shutterstock jpg
Justin Bieber jpg
Kate Hudson, actrița Goldie Hawn sursa  shutterstock jpg
Reguli bizare impuse de Regina Victoria la propria inmormantare Sursa foto shutterstock 169010507 jpg
Riley Keough, Elvis Presley, sursa  Shutterstock jpg
Meghan Markle in lacrimi jpeg
Kim Kardashian jpg
Prințesa Eugenie jpg
Sam Smith jpg
Shakira  Cosmopolitan jpg
Penelope jpeg
Delphine Arnault sursa  Instagram jpg
Infidelitate jpg
Vivienne Westwood sursa  shutterstock jpg
Robert Pattinson jpg
Miley Cyrus si Liam jpg
Brooke Shields violata la 20 de ani Sursa foto shutterstock 2227704551 jpg