Vrei să ai postura elegantă a unei prinţese? Un expert în eticheta regală îţi spune ce să faci

2 asta buna png png

De cele mai multe ori, ne gândim că postura are de-a face doar cu poziţia pe care o are corpul nostru atunci când stăm jos, însă poate fi exersată şi atunci când stăm în picioare, mergem, ieşim din maşină, coborâm câteva trepte sau stăm la o poză.

Cum stăm, ce facem cu mâinile, ce poziţie trebuie să aibă picioarele, care este unghiul mai avantajos din care să fim priviţi sau în care să nu părem stângaci sau depăşiţi de situaţie? Astfel de întrebări şi le-au pus membrii familiilor regale înainte de a-şi face ieşirea în societate. Au învăţat de la experţi şi acum deţin arta de-a se deplasa şi-a sta nemişcaţi în cel mai avantajos mod cu putinţă.

Myka Meier, expertă în eticheta regală, dezvăluie secretele unei posturi ireproşabile la una dintre cele mai cunoscute membre a monarhiei britanice sau la o personalitate publică de primă mână – ducesa de Cambridge şi cea de Sussex, ambele măritate cu nişte prinţi în carne şi oase.

Conform celor declarate de expertul în eticheta regală, atunci când stai în picioare, trebuie să-ţi arcuieşti coloana vertebrală în aşa fel, încât să-ţi imaginezi că umerii şi posteriorul tău pot atinge un perete invizibil în spate.

Ducesa de Sussex a făcut numeroase şedinţe foto în cariera ei actoricească de la Hollywood, în care şi-a exersat postura cel mai bine. Apoi a intrat în familia regală britanică, unde a dat, de asemenea, dovadă de o ţinută corectă, întotdeauna studiată şi avantajoasă.

Bărbia lui Meghan Markle este întotdeauna paralelă cu podeaua, chiar şi atunci când vorbeşte cu cineva, mâinile sunt uşor relaxate pe lateral, nu încleştate, şi umerii sunt traşi puţin spre spate. Picioarele sunt alăturate şi, adesea, unul stă în faţa celuilalt, cu degetele îndreptate întotdeauna spre camera de fotografiat sau filmat.

Atunci când stăm cu trupul într-o formă cilindrică dăm senzaţia că este mai alungit decât este în realitate. Poziţia clasică a vedetelor pe covorul roşu, cu mâna pe şold, este blamată pentru simplul motiv că avem cotul ascuţit într-o parte. De asemenea, dacă ţi se fac poze, nu e de preferat să stai cu tot corpul spre cameră, pentru că te lăţeşte această perspectivă, ci pune un picior mai în faţă şi roteşte uşor întregul trup spre stânga sau spre dreapta. Atenţie, degetele de picioare să fie întotdeauna îndreptate spre cameră!

Ducesa de Cambrige adoptă o postură uşor diferită. La ea, degetele de la picioare sunt adesea aliniate, iar umerii sunt şi la ea daţi spre spate. Tot diferit e faptul că mâinile sunt, de cele mai multe ori, în faţa corpului, eventual pe o poşetă. Nu-şi ţine singură mâinile împreunate, ci, cum spuneam, îşi ţine geanta în faţă. Poţi ţine o poşetă, telefonul, tableta în mână mai ales dacă nu ştii ce să faci cu mâinile.

Foto - Instagram The Royal Family



Recente

mașină  foto   Shutterstock jpg
copil speriat  foto   Shutterstock jpg
Dannii Minogue  Instagram jpg
Sophie Turner și Joe Jonas  foto   Shutterstock jpg
Rumer Willis  foto   Shutterstock jpg
Regina Camilla a Marii Britanii jpg
Christina Applegate jpg
Shania Twain, Jon Bon Jovi  foto   Shutterstock jpg
Celebritati  jpg
Whitney Houston  foto   Shutterstock jpg
Meghan Markle si fiica ei  jpg
Olivia Munn și John Mulaney  foto   Shutterstock jpg
Madonna  jpg
să vorbim de vorbă   Oana & Ion jpg
Cindy Crawford  Shutterstock jpg
respiratie pe gura jpg
Elon Musk  foto   Shutterstock jpg
Angelina Jolie și copiii ei  foto   Shutterstock jpg
Britney Spears  foto   Shutterstock jpg
Kim Kardashian  Instagram jpg