Vrei să arăţi ca o divă? Cât cheltuie cele mai frumoase femei din lume pe machiaj

1 jlo bun jpg jpeg

Imaginea este esenţială pentru vedetele de la Hollywood, iar rutina de machiaj a divelor de pe micul şi marele ecran a devenit cartea lor de vizită. Şi tocmai pentru că au avut asemenea succes cu felul în care arată, unele dintre vedete şi-au construit un adevărat imperiu beauty.

Altele s-au rezumat doar la împărtăşi cu lumea întreagă trucurile lor de machiaj. Chiar aşa, ce fac celebrităţile ca să arată atât de bine şi, mai ales, cât le costă ca să aibă un ten califelat, întinerit şi lipsit de imperfecţiuni? Kim Kardashian şi-a lansat pe piaţă KKW Beauty, Rihanna de-abia a devenit miliardară cu câştigurile obţinute din Fendy Beauty, iar Jennifer Lopez îşi promovează produsele cosmetice de la JLo Beauty cu mare succes. Fiecare dintre aceste femei superbe s-au lăudat cu fonduri de ten sau rujuri care fac minuni şi s-au filmat în timp ce se machiază singure ca să le convingă mai bine pe fanele lor doritoare de un look asemănător. Bun, dar cât de costisitoare sunt produsele cosmetice pe care le folosesc zi de zi Jennifer Lopez, Blake Lively şi Beyoncé?

Actriţa şi cântăreaţa sfidează vârsta şi parcă arată tot mai bine pe măsură ce trec anii. La 52 de ani, se menţine în formă cu multă mişcare, un meniu zilnic atent ales şi produse de top care-i garantează tenul perfect.

„Nu mă culc niciodată nemachiată şi folosesc întotdeauna creme de noapte care să-mi menţină pielea hidratată”, dezvăluie diva pentru revista People, adăugând că protecţia SPF este nenegociabilă.

Make-up artistul vedetei, Mary Phillips, a dezvăluit pentru Well + Good că faimoasa ei clientă adoră uleiurile faciale şi cheltuie fără să clipească 175 de dolari pe o sticluţă Själ's Saphir Concentrate.

Crema hidratantă pe care o foloseşte Jennifer, Dr. Hauschka Rose Day Cream, costă 45 de dolari un tub. Lopez spune că nu poate trăi fără gloss de buze, având tot timpul cu ea Lancer Eye Contour Lifting Cream, în valoare de 95 de dolari, conform celor relatate de BuzzFeed.

În total, vedeta cheltuie în jur de 13.199 de dolari anual doar pe îngrijirea tenului, ceea ce înseamnă circa 36,16 dolari pe zi. Surprinzător sau nu, există alte dive care cheltuie mai mult decât Jennifer pe rutina ei de machiaj!

În 2010, cântăreaţa a uimit o lume întreagă când a dezvăluit, în Elle, că crema ei hidratantă preferată este Aquaphor, de 20 de dolari. „Când mă bag în pat la culcare, sunt complet uleioasă”, spune ea sincer. „Nu arăt spectaculos tot timpul!”

Când vine vorba de păşit pe covorul roşu, însă, lucrurile se schimbă. Pregătirile sunt intense şi machiajul divei arată întotdeauna desăvârşit. Beyoncé apelează tot timpul la serviciile unui maseur înainte de un eveniment mare, îşi aplică bronz pe tot trupul, face câte un peeling chimic şi puţin botox.

Bun, dar cât o costă toată această pregătire?

Se pare că faimoasa cântăreaţă cheltuie în jur de 1.000 de dolari pe zi pe tratamente cosmetice şi produse de machiaj, iar rutina ei de înfrumuseţare se ridică la 1 milion de dolari anual. Până la urmă a dat 900 de dolari doar pentru manichiură în timpul turneului Mrs. Carter World Tour. La ce vă aşteptaţi?!

Actriţa este un mare fan al brandului Charlotte Tilbury, folosind fondul de ten de la ei, pudra, glossul de buze, pensula de contur şi bronzer-ul. Din portfardul vedetei nu lipseşte nici By Terry Cellularose Brightening CC Lumi-Serum, care costă 91 de dolari, Christian Louboutin Velvet Matte Lip Color, ce poate fi găsit la vânzare cu 90 de dolari, şi Exo Skincare Bio.digital Perfection Moisturizer, de 78 de dolari.

Totalul se ridică la 1.332 de dolari. Mult? Puţin? Voi judecaţi asta.

Totuşi Blake nu este adepta produselor scumpe cu orice preţ. La Met Gala, în 2018, când a purtat bijuterii în valoare de 2 milioane de dolari şi o rochie superbă de la Versace, a folosit produse de machiaj L'Oréal în valoare de 122 de dolari. O nimica toată pentru o actriţă de calibrul ei!

Foto - Shutterstock, Instagram



Recente

Shania Twain  jpg
Cele mai distrase semne zodiacale  Sursa foto shutterstock 2002731482 jpg
Christina Ricci  foto   Shutterstock(1) jpg
Lily Allen, Ashton Kutcher, Mila Kunis jpg
Anne Hathaway  jpg
Kate Middleton  foto   Shutterstock jpg
David Beckham jpg
Care este semnatura ta astrala  Sursa foto shutterstock 9917164 jpg
Tom Hardy  foto   Shutterstock jpg
Sharon Osbourne  jpg
Vrăjitorul din Oz jpg
Olivia Munn și copilul ei  foto   Shutterstock, Instagram jpg
Kate Middleton  foto   Shutterstock jpg
Gisele Bundchen  foto   Shutterstock jpg
Meghan Fox  Instagram jpg
Cristiano Ronaldo este in vacanta cu familia  jpg
Bella Hadid  foto   Shutterstock jpg
Keely Brosnan si Pierce Brosnan  jpg
Regele Charles  foto   Instagram The Royal Family jpg
Zodii care nu sunt materialiste jpg