Zach Galifianakis, din “Marea mahmureală”, plăteşte întreţinerea unei femei sărace. O ia cu el şi la premiera filmelor lui!

1 marea mahmureala shutterstock 77629699 jpg jpeg

Faimosul actor şi comic a întâlnit-o pentru prima dată pe Elizabeth Haist, alintată Mimi, în 1994, când el era un comic aspirant care de-abia aştepta să dea lovitura la Hollywood. Mimi trăia de pe-o zi pe alta pe străzi cu ajutorul bacşişurilor pe care le primea la spălătoria unde se oferise voluntar să lucreze.

Zach, care locuia într-un apartament lângă spălătoria Fox Laundry, frecventa adesea locul în care lucra ea. Dar, după ce-a dat lovitura cu filmul “Marea mahmureală”, actorul s-a mutat în alt cartier şi n-a mai ajuns vreodată la acea spălătorie.

“Probabil că are propria maşină de spălat şi uscat acum…”, specula Haist pentru NY Daily News. Dar, în momentul în care Zach a descoperit că femeia trăia pe străzi şi încerca să se descurce singură de 30 de ani, vedeta a luat o decizie care i-a schimbat femeii viaţa radical.

Galifianakis a luat imediat legătura cu ea şi a ajutat-o să o ia de pe străzi. S-a oferit să-i găsească un apartament şi să achite el întreţinerea şi factura la utilităţi în locul ei. Mai mult, actorul i-a făcut cunoştinţă lui Mimi cu amica lui, Renee Zellweger, care s-a oferit să ajute şi ea cum putea, plătind pentru întreaga mobilă din noua casă a femeii.

Nici măcar acum, când se bucură de un succes enorm, n-a uitat starul hollywoodian de Mimi. Trece pe-acasă la ea ca să ia adesea masa împreună prin Los Angeles, iar Zellweger, care o descrie pe Elizabeth ca fiind o doamnă foarte drăguţă, se asigură, de asemenea, că are tot ce-i trebuie şi-i cumpără mâncare lui Mimi. “Îmi place la nebunie! Am un acoperiş deasupra capului, lucrurile mele, e un adevărat Paradis pentru mine viaţa mea de-acum!”, a declarat Mimi pentru People.

“Încă merg la spălătorie zilnic, ca să mă menţin ocupată, iar oamenii vin la mine să-mi spună că sunt o celebritate acum”, dezvăluie cea care a început să aibă fanii ei pentru care semnează autografe zi de zi.

De parcă nu făcuse destule pentru biata femeie, Zach s-a gândit să-i mai facă acesteia o bucurie şi a luat-o la premiera filmului său, “The Campaigne”. “Toţi fanii făceau poze, iar eu le făceam cu mâna, deşi ei habar n-aveau cine sunt”, a declarat Mimi despre prima ei experienţă pe covorul roşu.  

Actorul a început să o ia pe Mimi cu limuzina de-acasă, din faţa apartamentului ei din Santa Monica, şi s-o ducă la tot felul de alte premiere de-ale lui. “Dacă el e în oraş, mă ia el pe mine. Altfel, mă lasă să aduc un prieten. Mă îmbrac frumos şi un prieten mă ajută cu machiajul. E distractiv şi nu mi-am închipui niciodată în viaţa mea să voi ajunge să fac ceea ce fac acum. Limuzina mă aduce acasă apoi”, explică Haist.

Prietenia dintre Zach şi Mimi este o poveste frumosă la Hollywood, care nu poate fi urmărită pe marele ecran, ci admirată în viaţa de zi cu zi!

Foto - Shutterstock



Recente

3 zodii ai caror nativi isi gasesc scopul in viata pe 22 octombrie  Sursa foto shutterstock 2325199857 jpg
Ducesa de Argyle, Ducesa de Rutland jpg
Eva Mendes  sursa   Shutterstock jpg
422084653 967484971406469 662969920043316211 n jpg
shutterstock 475653883 jpg
Pamela Anderson  foto   Shutterstock jpg
femeie  foto   Shutterstock jpg
George Michael  foto   Shutterstock jpg
soții Beckham  foto   Instagram jpg
Selena Gomez  foto   Shutterstock jpg
vedetă  foto   Shutterstock jpg
shutterstock 2353299337 jpg
Liam Diddy jpg
shutterstock 2464171741 jpg
Târgul Vrăjitoarelor OCC jpeg
V2 (1) png
P  Diddy  foto   Shutterstock jpg
Francesca Eastwood  foto   Shutterstock jpg
Rihanna (1) jpg
ketchup  foto   Shutterstock jpg