VIDEO Cum a respectat un bărbat distanţarea socială. S-a bucurat de natură, în vârful unui copac, la peste 10 metri înălţime

1 shutterstock 456889159 jpg jpeg

Un bărbat din oraşul Bath, Anglia, a fost văzut stând liniştit în vârful unui copac, la peste 10 metri înălţime, într-un parc. Unul dintre martori l-a filmat, iar videoclipul a ajuns viral pe Internet.

În ultimele luni, am încercat cu toţii să ne adaptăm la „noul normal”, ceea ce înseamnă că nu ne îmbrăţişăm cu cei dragi, purtăm mască şi totodată am învăţat să păstrăm o distanţă sigură în spaţiul public. 

Totuşi unele restricţii au fost luate mult prea în serios. Asta s-a întâmplat şi unui bărbat din Anglia, Marea Britanie. 

Un grup de prieteni se plimba într-un parc când aceştia au văzut cum oamenii erau dispuşi să facă orice în încercarea de a se distanţa social.

Dai Barrow şi colegii lui s-au uitat pentru o clipă în sus şi au observat o persoană cocoţată în vârful unui copac masiv, având doar o ramură subţire pentru a se sprijini cu spatele. Acesta a estimat că înălţimea ar fi undeva la 15-18 metri, scrie Unilad.co.uk

Barrow a împărtăşit întâmplarea cu prietenii virtuali, postând pe contul său de socializare un videoclip. Acesta a observat, cu ajutorul unui binoclu, cum bărbatul din vârful copacului se bucura chiar de un picnic la înălţime. Asta dacă nu l-ar fi înşelat vederea. 

La câteva zile după descoperirea neobişnuită, plimbăreţilor din parc încă nu le venea să creadă ceea ce au văzut. 

“Nu puteam spune cu adevărat ce făcea. A continuat să mişte ceva în faţa lui, poate să bea ori să se uite cu binoclul. Habar n-am cum s-a căţărat acolo. Nimeni dintre noi nu l-a văzut ridicându-se acolo şi nu l-am aşteptat să-l vedem coborând”, a povestit Dai Borrow. 

FOTO Shutterstock.com Recente

Longevitate jpg
Quokka   animal jpg
Facebook jpg
elvis jpg
Suzanne Somers 2 shutterstock 537518347 jpg
muzica   chitara   guitars gcfe5d960e 1280 jpg
Zishe Breitbart jpeg
Dakota Johnson jpg
panza de paianjen shutterstock 1761418589 jpg
film mut shutterstock 1208134459 jpg
Victoria B jpg
victima shutterstock 1661010535 jpg
Celebra creatoare de modă Coco Chanel a încetat din viață în 1971 jpeg
Epilare jpg
Tom Cruise jpeg
jeff bridges shutterstock 185455103 jpg
Conserve jpg
Mr Bean  jpg
ronaldo jpg
Luna si Soarele shutterstock 2154153519 jpg