Zilele norocoase ale lunii septembrie

1 76689 original jpg jpeg

În septembrie, nativii de Pământ sunt favorizaţi, aşa că norocul va fi de partea lor în aceasta lună. Fiecare va avea cel puţin o zi norocoasă, în care se va simţi mai puternic ca niciodată. 

Berbec

În zilele de 2, 8 şi 10 septembrie, s-ar putea să primeşti o ofertă bună de angajare sau o propunere de proiect. Arată care sunt cele mai bune calităţi ale tale şi încearcă să fii aleasă.

Taur

Datele de 1 şi 12 septembrie sunt decisive pentru viitorul tău deoarece s-ar putea să fii nevoită să te muţi într-o altă ţară cu serviciul sau pentru o anumită persoană. Dacă îţi păstrezi raţiunea pe lângă entuziasm, cu siguranţă vei lua cele mai bune decizii.

Gemeni

În data de 19 septembrie, s-ar putea să primeşti o veste importantă cu privire la locul tău de muncă. Se întrevăd noi orizonturi pe plan professional şi nimic nu te va împiedica să realizezi ce ţi-ai propus.

Rac

Pe 28 septembrie, e posibil să fii sunată de o amică mai veche, despre care nu ai mai auzit de ceva vreme şi care să îşi dorească să te ajute cu bani. Observă cu atenţie ce interese are şi nu refuza niciun cadou.

Leu

Vei primi un cadou neaşteptat pe data de 13 sau 17 septembrie care te va încânta nespus. Deocamdată, nu se cunoaşte expeditorul, dar este o persoană care te ştie în amănunt.

Fecioară

Eşti dornică să îţi lărgeşti orizonturile pe plan profesional şi să evoluezi în ceea ce faci. Vei avea ocazia să arăţi tuturor ce ştii pe data de 9 septembrie, când vei fi pusă în faţa unei provocări de zile mari.

Balanţă

Zilele de 20 şi 21 septembrie îţi vor aduce suprize plăcute din partea celor dragi, care fie te vor surprinde cu un gest aparte, fie îţi vor da veşti nemaipomenite. Încearcă să profiţi cât mai mult de aceste clipe preţioase.

Scorpion

Dacă vrei să începi o afacere, zilele de 7, 23 şi 24 septembrie sunt ideale pentru tine. Atunci vei avea o energie debordantă şi vei putea comunica excelent cu posibilii parteneri.

Săgetător

Dacă vrei să îţi faci planuri de o escapadă, zilele de 8 şi 9 septembrie sunt cele mai bune pentru tine şi familia ta! Nu ţi-ar strica o ieşire la munte sau într-un loc care să îţi redea energia pozitivă.

Capricorn

Pe data de 7 septembrie vei avea noroc la bani. O sumă pe care ai ales să o investeşti îţi va dubla câştigurile, motiv pentru care nu uita să sărbătoreşti. Cu cât e mai mare profitul, cu atât te vei ambiţiona şi mai mult.

Vărsător

Zilele de 11 şi 26 septembrie sunt ideale pentru tine în caz că vrei să îţi schimbi locuinţa. Vei avea norocul să găseşti spaţii frumoase şi foarte avantajoase pentru tine şi familia ta. Unde mai pui că vei rezolva mutarea în doar câteva zile?

Peşti

În caz că ţi-ai propus să scoţi bani de la bancă, să nu faci asta mai devreme de 20 septembrie deoarece rişti să îi cheltuieşti fără rost. După 20 septembrie, vei vedea că nu vei mai dori să îţi faci de cap, ci să îţi acoperi datorii importante.

Sursă foto: www.lawpracticetoday.orgRecente

The Beatles Shutterstock jpg
Prince foto  Shutterstock jpg
Francoise Hardy Foto  Grand Prix jpg
Shakira jpeg
Oprah jpg
Kim Kardashian jpg
celine dion jpg
Chris Martin jpg
kanye west foto  Instagram jpg
Kylie Minogue jpg
Naomi Campbell jpg
nick cannon Instagram jpg
Taylor Swift jpg
Tom Jones jpg
Dakotta Fanning, Tom Cruise foto  Shutterstock jpg
Kim Kardashian foto  Shutterstock jpg
Jennifer Aniston, Lisa Kudrow jpeg
Becoming Karl Lagefeld  Karl Lagerfeld Pierre Berge jpg
92 Nostalgia 2023 Day4 Vali 09586 jpg
DIMITRIVEGAS 1x1 png