Zodiile care fac nuntă şi care divortează, în curând. Tu şi iubitul tău sunteţi printre ele?

horoscop 16513300 jpeg

Cu toate că oamenii au început să depună un mare efort pentru a fi într-o relaţie, rezultatul nu este mereu cel dorit. Unele zodii ajung să trăiască fericite până la adanci bătrâneţi, altele se despart. Îţi prezentăm cuplurile de nativi din zodiac ce vor face pasul cel mare sau... nu!

Zodiile care fac nuntă

Berbec şi Peşti

Surprinzător, oricât ar fi de diferiţi Berbecii şi Peştii, ei caută acelaşi lucru în dragoste. Vor o relaţie profundă, stabilitate şi fidelitate pe viaţă.

Taur şi Capricorn

Sunt amândoi ambiţioşi, au aceleaşi principii şi visuri în viaţă şi vor descoperi chiar de la începutul relaţiei cât de bine le stă împreună.

Taur şi Rac

Nativului Taur îi place să aibă grijă de senzualul şi sensibilul Rac. Iar celui de al doilea îi place la nebunie să fie ocrotit şi iubit. Nu e relaţia perfectă? Bineînţeles că da şi nimic nu îi va despărţi pentru că fac parte dintre acele perechi de zodii care se găsesc din tinereţe şi rămân unite până la bătrâneţe.

Leu şi Gemeni

Amândoi caută atenţie şi admiraţie. Primul este mai agresiv, al doilea mai diplomat, dar cumva se întâlnesc la mijlocul drumului. Îşi vor oferi unul altuia tot ce au nevoie, pentru că au aceleaşi nevoi.

Gemeni şi Vărsător

Este imposibil ca relaţia lor să eşueze. Seamănă ca două picături de apă. Amândoi sunt prietenoşi şi activi, plini de energie şi generoşi cu sentimentele, fără să aibă pretenţii de la celălalt.

Zodiile care divorţează

Leu şi Vărsător

Chiar dacă ambii nativi sunt dinamici şi inventivi, sunt la fel de... volatili. Niciunul nu va fi în mod deosebit interesat de afecţiunea şi nevoile celuilalt, pentru că fiecare are mai multă grijă pentru sine. Leul cere prea mult, în timp ce Vărsătorul nu poate respira dacă nu are libertate deplină.

Gemeni şi Fecioară

Amândoi sunt buni la comunicare, se înţeleg din priviri, dar nu au deloc încredere unul în celălalt. Fecioara vrea ca totul să fie organizat, simplu, clar, în timp ce Geamănului îi plac complicaţiile, umbrele şi micile aventuri.

Rac şi Balanţă

Se ştie că Racii sunt sensibili, emotivi şi schimbători. La ei, totul se desfăşoară în jurul emoţiilor. Pe când Balanţele sunt echilibrate, pasive, reci... se implică doar atât cât trebuie şi nu le dau apă la moară Racilor răsfăţaţi.

Leu şi Peşti

Leul, cu egoul lui uriaş şi pretenţiile lui, nu va reuşi deloc să comunice cu sensibilul Peşte, care are nevoie de romantism, mister şi pasiuni ascunse. Tot timpul Leul va spune ceva care îl va răni pe partenerul din Peşti, iar acesta din urmă va fi incapabil să mai păstreze aprinsă dorinţa şi iubirea.

Gemeni şi Rac

Un introvertit şi un extrovertit. La poluri opuse. Geamănul vrea diversitate, distracţie, prieteni, evenimente, societate şi nu are răbdare pentru toanele Racului. Iar acesta din urmă vrea linişte, armonie, romantism şi un partener care să fie lipit de el zi şi noapte, notează dcnews.ro.Recente

prenume bebelus jpg
Ivanka Trump, Donald Trump sursa  Shutterstock jpg
Ce averi au celebritățile de la Hollywood jpg
actrița Jessica Alba sursa  Shutterstock jpg
Click jpeg
1 printul william shutterstock 1288925734 jpg jpeg
kim kardashian jpg
Olivia Newton John, ultimul mesaj sursa  Shutterstock jpg
Brendan Fraser jpeg
Chandler Bing jpeg
Ajungem MARI Suflet fragil, caut o inimă mare (1) png
Regina Elisabeta a II a jpg
Jennifer Lopez si Jennifer Garner jpg
Hugh Jackman și soția foto  Shutterstock jpg
brad de Crăciun sursa  Shutterstock jpg
ok Razvan Popescu (2) jpg
Selena Gomez jpg
Printesa Aiko a Japoniei jpeg
Katherine Hepburn jpg
Shania Twain, abuz sexual sursa  Shutterstock jpg