Cum să îl cucereşti în funcţie de zodie. Ghid cu sfaturi nepreţuite

1 71039 original jpg jpeg

În dragoste, ca şi în orice alt aspect al vieţii, fiecare acţiune primeşte o reacţie. Uneori, însă, mai ales la începutul unei relaţii, este dificil să ştii cum va reacţiona partenerul tău, ce-i face plăcere sau ce-l va îndepărta. Iată câteva sfaturi despre cum să îl cucereşti în funcţie de zodie.

Cum să îl cucereşti în funcţie de zodie - Berbec

Este important să te afişezi în toată splendoarea ta,să-l laşi să te observe şi mai apoi... să te câştige. Fii îndrăzneaţă,berbecul apreciază femeile independente. În plus,vino cu propuneri „altfel”,care să-l ia pe nepregătite (o plimbare noapteape plajă sau o cină pe un acoperiş). Fii energică şi romantică,şi pregăteşte-te,pentru că berbecul va ştii cum să te cucerească cu spiritul său pasional.

În acelaşi timp,NU:

Deveni prea posesivă,el are nevoie de spaţiul său. Evită să fii prea critică cu el sau cu prietenii săi. Nu este indicat nici să flirtezi cu alţii,în speranţa că îi vei capta atenţia. S-ar putea să rămâi cu ochii în soare.   Lasă trecul deoparte,el nu vrea să audă detalii de genul ăsta.  

Cum să îl cucereşti în funcţie de zodie - Taur

Dragostea trece prin stomac... şi cu atât mai mult prin al taurului,aşa că... pregăteşte-i mâncarea preferată,organizează o cină romantică şi-l vei cuceri complet. Nu uita nici de lumânări şi muzica romantică. Este genul de bărbat pentru care giugiuleala este la loc de cinste,aşa că nu te abţine. Fii mămoasă,alintă-l,spune-i lucruri frumoase! Fii alături de el cu sfaturi şi,în schimb,el va fi mereu acolo pentru tine,atunci când ai nevoie de el,mai mult decât bucuros că-ţi poate face pe plac. Sprijină-i alegerile de carieră şi activitatea de zi cu zi,fă-i complimente subtile,dar sincere,fără vreo ocazie specială. Şi ai răbdare!

Anula nicio întâlnire şi fii acasă,dacă acolo i-ai spus că vei fi,în seara respectivă. Pentru el,încrederea este cea mai importantă. Nu fii imprevizibilă,pentru că nu apreciază haosul şi,nu încerca,sub nici o formă,să-l grăbeşti,să-l împingi de la spate sau să-l forţezi să facă ceva,de care nu este foarte sigur. Lasă-l în ritmul lui şi lasă-i tot timpul din lume... va avea nevoie de el! Nu fii încăpăţânată,şi,foarte important,dacă nu eşti absolut sigură că-ţi doreşti o relaţie serioasă cu el, nu începe una cu un Taur.

Cum să îl cucereşti în funcţie de zodie -  Gemeni

Arată-ţi firea veselă şi flexibilă,pentru că partenerul tău este pus pe... joacă. Poartă-te uşor evaziv,fii seducătoare şi lasă-l să te urmărească. Este plăcerea lui nevinovată. Arată-i că eşti interesată de diverse domenii,vorbeşte cu el,lasă-l să vadă că  poate avea o conversaţie distractivă cu tine. Stimulează-l cu puterea minţii,atunci când sunteţi în pat,nu numai cu corpul tău. Dă-i libertate apoi şi învaţă să ţii pasul cu el. Dacă ajungi să-l plictiseşti,un geamăn se va pune în mişcare numaidecât.  

În acelaşi timp,NU:

Îi spune să nu mai flirteze. Gemenii sunt firi nativ-sociale,aşa că partenerul tău nu va înţelege de ce îi ceri să nu vorbească cu alte femei... Evită să-i pui la îndoială gândurile. Gemenii nu apreciază intruziunile,de nici o natură,în procesul lor de gândire,complexă şi complicată.

Cum să îl cucereşti în funcţie de zodie - Intenţioneză să-l ţii într-o lesă? Îţi va scăpa pur şi simplu printre degete,asemenea mercurului.

Cum să îl cucereşti în funcţie de zodie -  Rac

Invită-l să luaţi masa la tine sau organizează un picnic. Va trebui să îi gâdili un pic orgoliul,deci,concentrează-te pe persoana lui;are nevoie deatenţia ta. Învaţă să te bucuri de intimitate,alături de el,petrecând seri liniştite,în casă. El îţi va arăta ce frumoasă poate fi viaţa în doi. Ţine cont de zilele voastre speciale,aniversarea primei întâlniri sau ziua lui de nume. Fii pentru el un pansament emoţional şi îngrijeşte-l cu afecţiune şi respect. Deschide-ţi inima şi el îţi va arăta ce înseamnă ataşamentul emoţional,încrederea completă şi securitatea unei relaţii.

Face mişto de el. Asta urăşte cel mai mult. Cu atât mai puţin în momentele în care este tensionat... S-ar putea s-o ia în serios şi să se înfurie. Nu te lăsa influenţată de modificările sale de dispoziţie. Racii sunt cam mofturoşi,dar nu are sens să te superi şi tu alături de el. Fii latura pozitivă a relaţiei voastre. Nu deveni insistentă sau aspră cu el.  Geamănul preferă o femeie care să-l răsfeţe şi să-l adore aşa cum este.

Cum să îl cucereşti în funcţie de zodie -  Leu

Asigură-te că-i spui că este frumos,luminos şi ce fericită eşti că este doar al tău. Adoră să audă că este regele junglei... tale! Are nevoie de o femeie deloc egoistă,capabilă să-i lase lui locul sub soare sau sub lumina reflectoarelor. Va ştii,totuşi,cum să împartă laurii victoriei împreună cu tine. Râzi alături de el şi încurajează-i umorul. Fii sigură că va ştii cum să-ţi însenineze zilele. Învaţă să i te supui în pat... din când în când,şi el se va asigura că-ţi va face plăcere... experienţa. Spune-i cât de important este pentru tine şi ia în calcul că nu este doar un amant bun. Leul poate fi sufletul tău pereche.

În acelaşi timp,NU:

Ignora un Leu sau nu uita că aţi plănuit ceva împreună. Se va simţi jignit şi neimportant pentru tine. Nu încerca să-i spui ce să facă şi nu încerca să preiei (prea devreme) controlul relaţiei. Leului îi place să facă lucrurile în felul lui. Egoul unui leu este uriaş,aşa că ai grijă ce-i spui şi cum spui.  Şi,sub nici oformă,nu-l critica în public!

Cum să îl cucereşti în funcţie de zodie -  Fecioară

Vrei să seduci o fecioară? Ai grijă să afişezi un exterior impecabil... Latura sa perfecţionistă va căuta o femeie în aceeaşi idee. Fii răbdătoare  şiacceptă-i atenţia deosebită pentru detalii. Arată-te impresionată de eforturile şi el va munci din greu pentru a-ţi oferi un cămin pe măsură. Fii prietena lui,tovarăşul său intelectual,precum şi amanta lui. Bărbatul fecioară apreciază o femeie cu cât mai multe calităţi.

Îi arăta că eşti lenesă sau că nu ai chef să faci curat în casă. Pentru el,ordinea este importantă şi nu va sta lângă o femeie fără abilităţi casnice. Evită să-l critici  prea aspru,pentru că se va simţi prost şi va ajunge să creadă că nu se ridică la standardele tale. Nu te aştepta la prea multă atenţie din partea lui. Aşa este construit şi va prefera de multe ori să-şi ajute prietenii în nevoie. Legat de mâncare,lasă-l să mănânce ce vrea el,deoarece este extrem de exigent şi specific cu alimentaţia sa.  

Cum să îl cucereşti în funcţie de zodie -  Balanţă

Balanţa apreciază când lucrurile sunt echilibrate. Îi va face plăcere să aibă lângă el o femeie interesată de artele plastice sau literatură şi în schimb,îi va arăta valoarea muzicii şi poeziei. Răsfaţă-ţi balanţa cu mici extravaganţe şi complimente constante. Cere-i opinia,în ceea ce priveşte anumite aspecte ale vieţii tale. Balanţa va avea un cuvânt de spus,dar se va menţine imparţial,astfel încât să iei o decizie rezonabilă,echilibrată.

În acelaşi timp,NU:

Te aştepta să faci ceva spontan alături de el. Balanţa are nevoie de timp pentru a cântări lucrurile şipoate fi indecis uneori. Nu-i spune că arată bolnav sau obosit,pentru că s-ar putea să-l paranoizezi... Bărbaţii balanţă sunt mândri de felul în care arată,aşa că astfel de remarci îi pot pune pe gânduri.

Cum să îl cucereşti în funcţie de zodie -  Scorpion

Încearcă să arăţi ca scoasă din cutie atunci când te vezi cu el! Adoră să te vadă naturală şi plină desex-appeal. Fii dispusă să-i povesteşti în detaliu fanteziile tale şi secretele murdare. Îi place să fie confidentul tău şi va încerca să te satisfacă ori de câte ori va avea ocazia.

- Alege lenjerii din satin şi lumânări parfumate,iar scorpionul se va ocupa de muzică şi masaj,pentru a te seduce. Dacă vei intra într-o relaţie cu un scorpion,fii sigură că aceasta va fi una intensă şi mai profundă decât ţi-i fi imaginat a fi posibil.

Acuza un scorpion că ar fi necredincios sau că se joacă cu sentimentele tale. Se va simţi grav insultat. Află că este unul dintre semnele cele mai credincioase şi devotate ale zodiacului. Nu declanşa o scenă de gelozie,intenţionat sau nu. Scorpionul tău s-ar putea dezlănţui violent,supărat şi extrem de posesiv. Nu te lua de prestaţia lui în pat. Scorpionul este un amant bun,renumit pentru priceperea lui sexuală,şi este destul de mândru de această reputaţie.

Cum să îl cucereşti în funcţie de zodie -  Săgetător

Păstrează o faţă luminoasă,fericită şi plină de personalitate. Săgetătorul îţi va arăta cum se face,cu ajutorul firii lui optimiste. Oferă-i libertate emoţională şi fizică,de care are nevoie. Ascultă-l şi fii alături de el. Păstrează un mic bagaj pregătit mereu,pentru că nu ştii când te invită într-un loc special sau o destinaţie exotică. Apreciază-i glumele,ieşiţi şi faceţi plimbări în natură. Săgetătorul îţi va face cunoştinţă cu o mulţime de locuri şi lucruri străine ţie. Fii entuziastă,energică şi mereu gata de aventură,alături de el.

În acelaşi timp,NU:

Îi spune că nu are dreptate,pentru că-i vei răni orgoliul. Săgetătorul are impresia că arecel mai bun răspuns pentru orice întrebare sau situaţie. Evită să-l controlezi şi să-l ţii legat de tine. Dacă vă veţi petrece prea mult timp în casă,se va plictisi. Te supăra când oferă mai multă atenţie tabletei decât ţie. Săgetătorii au o pasiune pentru gaget-uri şi jocuri pe calculator. Nu-l presa în a-ţi face declaraţii de iubire. El are nevoie de mai mult timp pentru a-şi putea arăta sentimentele.

Cum să îl cucereşti în funcţie de zodie -  Capricorn

Fii înţelegătoare cu nevoia de afirmare a capricornului. El este extrem de devotat şi va lucra chiar şi nonstop pentru a ajunge la performanţele dorite. În plus,îşi doreşte să reuşească şi pentru binele tău,nu doar pentru al său. Oferă-i cadouri şi mici atenţii,dar nu exagerat de scumpe,menite să-l facă să vadă capacitatea ta de a gestiona contul bancar. Îţi va aprecia gestul,dar şi modul în care ai cheltuit banii. Fii răbdătoare şi înţelege că lucrurile bune vin atunci când ştii să aştepţi. După ce-l faci să se implice 100% în relaţia voastră,va deveni persoana cea mai de încredere şi constantă din viaţa ta.

Îl face să arate prost în public! Capricornii urăsc să fie umiliţi în public. Evită să devii extravagantă prin achiziţiile pe care le faci,s-ar putea să pună să returnezi tot ce ai cumpărat,dacă i se pare că ai sărit calul. Nu]l stresa sau forţa cu nimic. Îi va lua mai mult de câteva întâlniri până să se relaxeze în adevăratul sens al cuvântului.

Cum să îl cucereşti în funcţie de zodie -  Vărsător

Trebuie să te relaxezi şi să poţi vorbi cu el despre orice. Apreciază o femeie sinceră şi dezinvoltă,cu păreri personale,şi nu uşor de influenţat.  vorbind despre o varietate de subiecte diferite. Fă-i cadori deosebite,este mare amator de lucruri făcute manual,deci mai scumpe. Nu te arăta prea ataşată de el,cel puţin la început,vărsătorul fiind ceva mai detaşat emoţional. Are nevoie de spaţiu pentru a fi fericit. Provoacă-l intelectual şi mai apoi fizic.

În acelaşi timp,NU:

Fii prea exigentă! Dacă îi vei cere punctualitate 100% s-ar putea să te bagi singură în gura lupului. El trăieşte în ritmul lui propriu,deci nu va reuşi mereu să-şi facă toate capriciile.Evită să-i ceri o relaţie serioasă de timpuriu. Acest lucru va veni cu timpul.  El are nevoie de spaţiu pentru a explora şi timp,pentru a se dedica lumii în general. Mai apoi şi ţie... Vărsătorul are,probabil,unele convingeri profunde şi greu de eradicat,aşa că evită discuţiile în care simţi că nu îţi va da dreptate. Pentru că... Nu îţi va da dreptate!

Cum să îl cucereşti în funcţie de zodie -  Peşti

Ia contact cu el prin compasiune şi energie pozitivă. El are o anumită iubire interioară pentru fiecare fiinţă din univers,aşa că te poate învăţa şi pe tine cum să empatizezi la un alt nivel. Şi fii sigură că peştele îţi poate citi sufletul,doar uitându-te în ochii tăi. Dacă mergeţi la un film emoţionant,nu te abţine,plângi dacă aşa simţi. El va aprecia momentul tău de sensibilitate.Mergeţi la expoziţii şi restaurante scumpe,pentru că adoră vinul bun.

Îi reproşa că visează prea mult cu ochii deschişi şi nici că ar trebui să facă mai multe,în loc să vorbească în van. Peştele este cunoscut pentru latura sa spirituală,nu materială. Nu-l trata cu indiferenţă pentru că-i vei răni sentimentele. Nu-i reprima impulsurile artistice. Dacă vrea să deseneze,lasă-l să se exprime liber. Dacă vrea să cumpere un tablou,fii alături de el,pentru că arta este importantă pentru el.

Te-ar putea interesa şi articolul Zodia fecioară.



Recente

sex la birou  foto   Shutterstock jpg
atractie cuplu jpg
5 indicii ca ai o relatie de cuplu perfecta chiar daca nu constientizezi  Sursa foto Pixabay jpg
7 motive pentru care nu ai relatia de cuplu visata  Sursa foto shutterstock 1053033374 jpg
Asa faci fata unei respingeri  Sursa foto shutterstock 1011979651 jpg
5 tehnici sa aplanezi o cearta in cuplu  Sursa foto Pixabay jpg
Cum v ar putea salva relatia dormitul in paturi separate  Sursa foto shutterstock 2179362725 jpg
Reactia emotionala a femeilor care topeste inima barbatilor  Sursa foto shutterstock 793940869 jpg
Cele mai ciudate observatii stiintifice despre iubire  Sursa foto shutterstock 1753478519 jpg
femeie și bărbat care se ceartă  foto   Shutterstock jpg
shutterstock 572240722 jpg
album foto jpg
Jobul poate distruge o relatie  Sursa foto shutterstock 2203174377 jpg
Recomandărisexolog pentru o viata sexuala mai buna in 2024  Sursa foto Pixabay png
cuplu jpg
Ucigasi tacuti ai unei relatii  Sursa foto shutterstock 2245035293 jpg
libido pauza shutterstock 224931571 jpg
cuplu, casatorie  jpg
bărbat în boxeri  foto   Shutterstock jpg
Singur de Sarbatori  Aaa atragi dragostea  Sursa foto shutterstock 157161779 jpg