Zodiile norocoase ale lunii iulie

1 75398 original jpg jpeg

Fie că e vorba de bani, succes profesional sau cuceriri neaşteptate, unii nativi ai zodiacului se vor bucura nespus la mijlocul verii. Află dacă te numeri printre zodiile norocoase ale acestei luni.

Gemeni

Ai muncit din greu să îţi împlineşti un vis iar acum a venit momentul. Cel mai probabil, visul tău are legătură cu planul profesional, al afacerilor, în care ai fost extem de implicată în ultima perioadă. Vei fi răsplătită pentru eforturile depuse şi vei avea timp şi de o binemeritată vacanţă. Nici la capitolul dragoste nu stai rău, căci partenerul te răsfaţă şi îţi oferă tot ceea ce ai nevoie.

Leu

Dacă până acum nu prea ai avut motive să zâmbeşti, în luna iulie norocul îţi va bate la uşă. Asta pentru că vei întâlni sau poate reîntâlni pe cineva drag, care să te facă să trăieşti momente plăcute. Ai nevoie de un partener care să îţi poarte de grijă, să te respecte şi să fie iubitor. La capitolul sănătate încă mai ai mici probleme, însă se vor rezolva spre sfârşitul lunii.

Balanţă

Un cadou neaşteptat va ajunge în mâinile tale, aşa că bucură-te de el cât mai mult. Dacă ai ocazia să pleci într-o vacanţă, departe de casă, nu mai sta pe gânduri! În luna iulie vei avea spor în toate şi noroc la bani. Dacă încă nu te-ai îndrăgostit, află că la mijlocul verii e posibil să cunoşti pe cineva care să te dea peste cap complet. Ai grijă cui îi oferi inima!

Săgetător

Îţi merge din ce în ce mai bine la serviciu, ba chiar e posibil să fii avansată. Dacă ţi se oferă un loc de muncă mai bun, nu ezita, însă ai grijă şi din partea cui vine această ofertă. Banii pe care i-ai strâns nu se vor risipi prea uşor, căci nu eşti o fire cheltuitoare şi vei şti să îi împarţi cu succes. În iulie, e posibil să ai parte de un câştig substanţial.

Capricorn

Norocul tău se rezumă la dragoste, căci asta cauţi de multă vreme, pe cineva care să te iubească şi, mai ales, să te înţeleagă. Vei întâlni mai multe persoane care îţi vor atrage atenţia, însă la cât de calculată eşti, cu siguranţă îi vei analiza pe toţi în detaliu. Vara asta îţi vei găsi marea dragoste, cu siguranţă. Fii mai curajoasă şi mai încrezătoare în calităţile tale.

Sursă foto www.sweat.burnthis.com