Care sunt previziunile pentru fiecare zodie în parte, află mai jos:

HOROSCOP BERBEC - Vei primi o sumă de bani pe care o aşteptai de mult. Roadele muncii tale încep să se vadă în sfârşit. Ai o săptămâna bună pe toate planurile. Este, de asemenea, o săptămâna benefică în zona business, aşa că vei semna câteva contracte noi.

Zodiile care au noroc chior în dragoste. Nativii Rac se implică sută la sută în relaţii

HOROSCOP TAUR - Vei scăpa de toate obstacolele care îţi stăteau în cale, în special pe plan profesional. Ai o nouă misiune şi te concentrezi în special pe această. Ba chiar ai putea primi şi o nouă oferta de muncă. Fii mai atentă la documentele care îţi trec prin mâna, ar putea să-şi scape ceva. Starea de sănătate este ok.

HOROSCOP GEMENI - În sfârşit poţi răsufla uşurată şi îţi poţi lua gândul de problemele care pe apăsau de atât de mult timp. Dacă eşti într-o relaţie, ai putea trece la nivelul următor. Dacă eşti singură, ai putea să-ti întâlneşti jumătatea. Apar câştiguri financiare la finalul săptămânii.

HOROSCOP RAC - Stai mai bine cu sănătatea şi începi să primeşţi mai multe oferte financiare, la job. Stai deoparte de persoanele care îţi fac rău şi ascultă-ţi intuiţia. Sunt şanse să pleci într-o călătorie.

Ai un nativ Taur în viaţa ta? Iată ce trebuie să ştii despre această zodie: Orgoliul, principalul lui defect

HOROSCOP LEU - Este săptămâna ta, aşa că pregăteşte-te pentru ceva grandios. Primeşti o veste bună legată de job sau business. Banii încep să apară, aşa că bucură-te de ei. Ai însă grijă la sănătate. Poţi avea câteva probleme cu stomacul la mijlocul săptămânii.

Află previziunile astrologice pentru celelalte zodii, aici!