Berbec

Schimbări majore pentru Berbeci în luna octombrie. În viaţa Taurilor, multe nebuloase, mistere, nu prea exteriorizează problemele, doar forţa divină poate da deoparte aceste mistere. Gemenii au o lună de extraordinar de bine. să lase toate grijile şi problemele legate de trecut şi să se pregătească pentru luna viitoare, care va fi foarte bună. Racii, să se relaxeze în octombrie, iar ajutorul pe care îl vor da să fie doar unul concret.

Citeşte şi: 3 zodii cu cel mai curat suflet. Nimeni nu va fi mai sincer ca nativul Rac

Leu

Leii au o lună în care găsesc rezolvarea tuturor problemelor care îi frământă. Luna octombrie vine ca un soi de revigorare pentru Fecioare. Renasc, se regenerează, e o lună de beneficii totale. Pentru balanţe e cu dus şi întros. O mutare din casă sau o schimbare de serviciu este anunţată.

Scorpion

Scorpionii au o lună de schimbări foarte importante în zona familiei. Mai mult acasă se produc aceste schimbări. Săgetătorii au o lună de bătălii, dispute, puţin mai agresive, totul se dispută pe repede înainte, dar nu ar trebui să îşi facă griji, totul se va rezolva.

Citeşte şi: 5 zodii care suflă şi-n iaurt atunci când iubesc. Nu există om mai precaut ca Racul

Capricorn

Capricornul e sfătuit să abordeze total diferit problemele care îl interesează, Dacă au fost prea blânzi, acum să dea cu pumnul în masă. Vărsătorii au o lună grea, în care sunt testaţi din toate punctele de vedere. Să aibă forţă, tărie şi vor depăşi aceste provocări. Peştii au o lună de fertilitate şi belşug în care toate visele lor se vor îndeplini extraordinar.

Vezi aici mai multe detalii peste fiecare zodie în parte!