Berbec

Berbecul are o săptămână în care trebuie să-şi consolideze poziţia şi acasă între membrii familiei, şi la muncă, printre colegi, dar şi în societate.

Taur

Nativii Taur beneficiază de încărcătura lui Vunjo. Săptămâna 8-15 aprilie este una bună pentru tauri. Au câştigat de toate pe toate planurile.

Gemeni

Trebuie să fie pregătiţi pentru o suită de schimbări săptămâna viitoare, dar schimbări benefice, majore, cu însemnătate, încărcătură.

Citeşte şi: Horoscop chinezesc 2019. Ce ţi-au pregătit astrele pentru luna aprilie

Rac

Cei care sunt tensionaţi primesc două sfaturi: să se relaxeze, să nu mai fie atât de încordaţi, să nu-şi mai facă griji pentru că ei sunt grijuli pentru membri familiei, pentru rude, pentru tot, că e bolnăvior. Nu e bolnav, nu are nimic persoana aia la care voi vă gândiţi că are probleme de sănătate, are de fapt o stare de sănătate excelentă. 

Leu

Câştigă pe toate fronturile, salt rapid, calitativ în existenţa lui în săptămâna viitoare. Va dat lovitura pe toate planurile săptămâna viitoare.

Fecioară

Săptămâna 8-15 aprilie 2019 aduce schimbare foarte importantă, pe care fecioarele şi-o doreau de foarte mult timp. Fiţi pregătiţi!

Balanţă

Au chef de ceartă săptămâna viitoare, sunt puşi un pic în postura de a fi tensionaţi, vor susţine mai multe bătălii sau una mică, dar, atenţie, daţi dovadă de diplomaţie şi de tact pentru că voi veţi câştiga în mod sigur. 

Citeşte şi: Cele mai influenţabile zodii. Poţi face tot ce vrei din ele

Scorpion

Întotdeauna se pregăteşte pentru lucruri numai bune are o săptămână super-minunată. Veşti foarte bune, sume de bani importante, dar şi cadouri-surpriză.

Săgetător

Au triplă protecţie, iar în săptămâna următoare, Săgetătorii sunt protejaţi de forţele divine, de toate atacurile malefice sau mai puţin malefice, deochi sau alte răutăţi. În jurul lui va fi un câmp de protecţie.

Capricorn

Capricornii au o săptămână în care trebuie să îşi schimbe tactica, să nu mai impună, să mai şi accepte şi dacă a acceptat prea mult să caute să impună. 

Vărsător

Este cu gândul la dragoste, îl iubeşte cineva acolo sus, se gândeşte cineva intens la el şi, totodată, gândul lui e însoţit de un cadou minunat, un dar.

Peşti

Pentru peşti, runele aduc o dragoste pasională, fierbinte, superpasională. 

 

Sursă: antena 3