Venus şi Marte sunt ca doi poli opuşi ai unui magnet care se atrag şi ca rezultat al pasiunii lor, ceva nou prinde viaţă. Fie că e o nouă viaţă, o nouă relaţie sau un nou proiect creativ, această conjuncţie este forţă cosmică ce ne împinge puternic înainte pe aceste planuri !
 
Cum impactează zodiile Venus şi Marte în conjuncţie în Fecioara, află mai jos: 
 
Horoscop weekend. BERBEC (21 martie – 20 aprilie)
Cel mai mare eveniment pentru iubirea ta este intrarea lui Venus în Fecioara între 21 august şi 14 septembrie. Dragostea ta va înflori atunci când tu ai o abordare umilă, smerită şi eşti dornic să ajuţi şi din contra, îţi faci rău în amor dacă analizezi în exces relaţia sau permiţi aşteptărilor tale să te conducă. Întâlnirea lui Venus cea senzuală cu Marte cel pasional în acest week-end va duce la pasiuni clocotitoare. Fii doar pe faza pentru că Luna este în Gemeni unde nu da o stare foarte compatibilă acestei energii şi îţi poate rostogoli unele planuri senzual
 
Horoscop weekend. TAUR (21 aprilie – 21 mai)
Până pe 14 septembrie, Venus va circulă în Fecioara şi prin sectorul tău de romantism şi recreere deci deschide-ţi inima şi lasă dragostea să între. Este inutil de precizat că este un timp ideal pentru escapade romantice sau pentru o serie de activităţi comune cu persoană iubita. Dacă eşti singur, evenimente distractive sau reuniuni cu prietenii îţi pot aduce iubirea potenţială. Fii doar foarte conştient să comunici clar tot ce ai de spus.

 
Horoscop weekend. GEMENI (22 mai – 21 iunie)
Până pe 14 septembrie, Venus călătoreşte prin Fecioara şi în sectorul tău domestic şi te va inspiră să îţi împărţi casa cu persoană pe care o iubeşti sau să găseşti iubirea în preajma activităţilor de orice natură ce implică domiciliul. Astfel, poţi fi o minunată gazdă pentru prieteni şi cunoştinţe iar clipele intime cu o persoană iubita te vor încânta din cale afară. Întâlnirea dintre Venus şi Marte îţi oferă timp excelent pentru orice formă de distracţie dar trebuie să îţi menţii echilibrul emoţional şi pasional, există riscul să exagerezi cu pasiunea.