Iată care sunt cuplurile de zodii din horoscop, care nu au nicio şansă să trăiască fericirea până la adânci bătrâneşti, potrivit zodiata.com:

Leu + Rac

Deşi între cei doi nativi există clar o atracţie şi o chimie, relaţia lor nu reuşeşte să se contureze. Acest lucru devine extrem de frustrant pentru Leu, care vrea să se simtă în siguranţă alături de persoana iubită. Racul este şi el deranjat deoarece îşi doreşte o legătură profundă cu partenerul. Această neînţelegere afectează serios relaţia celor doi, uneori devenind chiar brutală. 

Citeşte şi: Va fi lângă tine în cele mai grele momente. 20 lucruri pentru care eşti norocoasă dacă iubeşti un bărbat în zodia Taur

Capricorn + Vărsător

Singurul lucru pe care aceste zodii îl au în comun este că sunt extrem de determinate, poate mai mult decât restul semnelor zodiacale. Ambiţia exagerată din partea amândurora le afectează cel mai mult relaţia. Capricornul vrea siguranţă, în timp ce Vărsătorul îşi doreşte mai mult de la partener şi crede că investeşte sentimente, uneori chiar exagerat faţă de cât ar merita, de fapt, celălalt.

Fecioară + Gemeni

Aceste două zodii sunt total opuse din punct de vedere al caracterelor: Fecioarele sunt extrem de practice, iar Gemenii sunt visători convinşi. Relaţia este sortită eşecului deoarece fiecare dintre ei îşi transmit semnale neclare în ceea ce priveşte sentimentele şi au aşteptări prea mari unul de la celălalt.

Citeşte şi: Aceste două zodii se vor îmbogăţi în următorii cinci ani. Berbecii, favoriţii astrelor în materie de noroc

Balanţă + Taur

Acest exemplu este opus celui de mai sus. Balanţele şi Taurii sunt asemănători, dar tocmai de aceea relaţia nu funcţionează: se regăsesc mult prea mult unul în celălalt. Ambele zodii au o voinţă puternică, sunt iubitoare de lucruri frumoase şi romantice. Cu toate acestea, Taurul, fire încăpăţânată, se va simţi controlat permanent de Balanţă, ceea ce o să se dovedească a fi extrem de deranjant.