Berbecii au discuţii cu colegii, dar şi cu şefii. Nu e vorba de bani, ci de metodele prin care pot fi realizate anumite activităţi. Marţi şi miercuri pot avea discuţii în cuplu. Călătoresc în weekend.
 
Taurii au un debut de săptămână bun. Marţi şi miercuri muncesc mult. Atenţie la acte!
 
Gemenii au sentimentul că dacă ies în evidenţă nu e bine. Pun accent pe viaţa profesională. Marţi şi miercuri sunt în formă.
 
Săptămâna viitoare aduce pentru Raci multe discuţii. Pot avea de rezolvat probleme administrative. Zile foarte bune joi şi vineri din toate punctele de vedere. Atenţie la volan în weekend!
 
Leii fac mici schimbări în zona profesională. Se pot inspira de la alţii. Atenţie la sănătate şi la familie joi şi vineri. Duminică primesc cadouri.
 
Fecioarele au o săptămână în care abilităţile practice trebuie aduse la suprafaţă. Trebuie să pună mâna la lucru. Joi şi vineri fac călătorii. Au musafiri în weekend.
 
Scorpionii au o săptămână în care îşi fac planuri, iar în weekend primesc bani. 
 
Săgetătorii trebuie să se implice în domeniul în care au experienţă. Sunt foarte bune zilele de marţi şi miercuri, sub aspectul prieteniei. Atenţie la sănătate!

 
Capricornii caută răspunsuri mai ales luni. Vor să înţeleagă mintea celuilalt, trebuie să fie cu un pas înaintea acelei persoane.
 
De cealaltă parte, însă, Vărsătorii îşi  fac calcule financiare. Nu vor să mai piardă timp şi energie. Joi şi vineri sunt zile de glorie.
 
Peştii, în schimb, sunt în centrul atenţiei, însă trebuie să aibă grijă ce gesturi vor face.