Care sunt previziunile pentru fiecare zodie în parte, află mai jos:

HOROSCOP  Berbec - au un start foarte bun, dar sunt oroglioşi. Luni şi marţi s-ar putea să intre în conflict cu o persoană. Miercuri e una din cele mai bune zile, cu cele mai bune de cooperare. Joi vin bani. În weekend totul depinde de partenerul de viaţă.

HOROSCOP  Taur - sunt mai rezervaţi luni şi marţi. Sunt cu ochii pe cei din jur. Le aduc veşti surprinzătoare Mercur retrograd. Miercuri şi joi surprind pe toţi cu ideile lor. Joi şi vineri au foarte mult de muncit. În weekend lucrurile decurg bine.

Top 3 zodii de bărbaţi geloşi. Nativul Taur e de nestăpânit

HOROSCOP  Gemeni - au chef de vizită şi se mişcă în funcţie de ele, luni şi marţi. Trebuie să fie atenţi la sarcinile de la muncă, sunt mai concentraţi miercuri şi joi şi pot obţine rezultate. În weekend au o dispoziţie mai bună.

HOROSCOP  Rac - preocupaţi de bani. Scot bani din buzunar luni şi marţi. Unii raci îşi alină emoţional cumpărând tot felul de lucruri. Au chef de muncă miercuri şi joi, rezolvă multe lucruri. Se pot anunţa musafiri se liniştesc în weekend.

HOROSCOP  Leu - săptămâna începe tensionată, dar sunt energizaţi. Se menajează foarte mult la începutul săptămânii. Sunt puşi pe treabă miercuri de joi, se mobilizează şi îi inspiră pe cei din jur. În weekend se anunţă discuţii, întâlniri, informaţii, toate în jurul căminului.

HOROSCOP  Fecioară - atenţie la deciziile altcuiva, luni şi marţi. Sunt prudente şi nu se vâră în polemici. Atenţie la sănătate. Miercuri şi joi au randament şi toate lucrurile le ies bine. Joi şi vineri vin şi bani. În weekend sunt pe drum.

HOROSCOP  Balanţă - au o dispoziţie socială luni şi marţi. Văd partea bună a lucrurilor. Primesc o invitaţie. Pot recupera nişte bani sau se pot trezi cu nişte propuneri. Atenţie la sănătate joi, însă în weekend sunt într-o mare formă.

HOROSCOP  Scorpion - sunt autoritari luni şi marţi, au multe lucruri de făcut. Tind să conducă cu mână forte şi trebuie să se impună. Sunt cu ochii pe bani, dar aceştia vin doar dacă se mobilizează. Au rezultate bune miercuri şi joi. Grijă pentru sănătate joi şi vineri. În weekend se relaxează.

HOROSCOP  Săgetător - sunt într-un tonus bun luni şi marţi, unii îşi fac planuri de călătorie. Sunt eficienţi şi foarte bine mobilizaţi miercuri şi joi. Au rezultate bune financiar. Joi şi vineri distracţie şi au chef de flirt. În weekend atenţie la sănătate.

Cei mai amuzanţi prieteni, cei mai pasionali iubiţi, cei mai loiali soţi. 3 zodii de bărbaţi lângă care nu te plictiseşti

HOROSCOP  Capricorn - sunt atenţi la ce face sau ce îşi doreşte o persoană dragă pentru ei luni şi marţi. Sunt eficienţi la lucru miercuri şi joi. Se descurcă foarte bine. Toată săptămâna muncesc, abia în weekend au timp de distracţie.

Citeşte continuarea articolului, aici.