Care sunt previziunile astrologice pentru fiecare zodie în parte, află mai jos: 
 
Berbec
 
Vrei să faci progrese importante când vine vorba de obiectivele pe care le ai pe plan profesional şi, prin urmare, în această săptămână lucrezi mai mult decât în mod normal. În plus, reuşeşti să îţi organizezi timpul mai eficient şi să îţi îndrepţi atenţia şi către persoana iubită.
 
Taur
 
Comunici foarte eficient, iar acest lucru te aduce în contact cu tot felul de persoane noi şi interesante. Ai parte de o mulţime de conversaţii profunde care te ajută să priveşti lucrurile cu mai multă deschidere. Mai mult, înveţi să îţi controlezi mai bine emoţiile.
 
Gemeni
 
Ai o mulţime de idei pe care vrei să le pui în aplicare, iar entuziasmul şi încrederea în propria persoană cresc pe măsură ce le prezinţi în faţa oamenilor. Mai mult, te gândeşti din ce în ce mai mult la carieră şi munceşti mai mult pentru a obţine ceea ce îţi doreşti.
 
Rac
 
Te gândeşti din ce în ce mai mult la viaţa sentimentală. În cazul în care eşti într-o relaţie, vrei să ajungi să îţi cunoşti mai bine partenerul de cuplu. Dacă eşti singur, în această săptămână ai şanse mari să cunoşti pe cineva interesant cu care ai multe în comun.
 
Leu
 
Te concentrezi mai mult pe tot ce înseamnă familie şi casă. Te ocupi de redecorare şi petreci timp de calitate alături de cele mai importante persoane din viaţa ta. În plus, pui la punct un plan de călătorie. Nu mai vrei să faci compromisuri.
 
Fecioară
 
Reuşeşti să-ţi găseşti curajul să discuţi despre lucrurile care te-au supărat în ultima vreme, despre modul în care te simţi şi despre aşteptările pe care le ai de la viaţă, în general. Aceste discuţii pe care le ai cu o persoană importantă din viaţa ta te ajută să priveşti lucrurile cu mai mult optimism.
 
Balanţă
 
Această săptămână este despre autocunoaştere şi reorganizare. Petreci mult timp singur pentru a reuşi să înţelegi cu mai multă claritate lucrurile pe care ţi le doreşti cu adevărat şi direcţia pe care trebuie să o urmezi. Sfârşitul săptămânii vine cu mai multe răspunsuri.
 
Scorpion
 
Creativitatea este prezentă în această săptămână şi te ajută să găseşti rezolvări rapide când vine vorba de problemele care îţi ies în cale. În plus, începi să fii mai deschis când vine vorba de modul în care te simţi şi îţi asumi cu mai multă uşurinţă greşelile.
 
Află care sunt previziunile pentru celelalte zodii, aici!