Află care sunt previziunile pentru fiecare zodie în parte, aici!
 
HOROSCOP BERBEC.  Au o săpămână mai încercată unde trebuie să se ferească de certuri şi consumul de energie. Toate aceste lucruri le pot afecta, nu doar orgoliul, ci şi sănătatea. 
 
HOROSCOP TAUR. Sunt legaţi profund în această săptămână de căminul lor, al familiei. Aceştia nu prea au chef de alţii şi îşi apără confortul cu vehemenţă.
 
HOROSCOP GEMENI. Primesc mici atenţionări legate de sănătate şi buget. Astfel vor scoate bani din buzunar pentru alţii.
 
HOROSCOP RAC. Pentru raci există posibilitatea de a se distra cu bani mai puţini, dacă înţeleg limitele propriului buget.
 
HOROSCOP LEU. Au foarte multe lucruri de reglat în viaţa lor. Pentru ei e neovie de un ”Te iubesc” din partea celor dragi, care se află la inima lor şi de la care au aşteptări.  
 
HOROSCOP FECIOARĂ. Au o săptămâna plină care le angrenează în activităţi cu scopuri financiare. Multe cheltuieli vin la iniţiativa sau cerinţa altora. Fără bani împrumutaţi, ar fi un sfat extrem de util pentru ei în această perioadă.
 
HOROSCOP BALANŢĂ. Sunt foarte emotive şi astfel parcurg diverse stări , ce-i pot pune în încurcătură cu alţii, în special cu cei aflaţi în funcţii de autoritate. Ele au reacţii foarte emoţionale şi orgolioase. Nativii acestei zodii, nu sunt pregătiţi pentru aventuri sau să accepte lucruri noi.
 
Citeşte continuarea articolului, aici!