În acest sens, astrologul Alexandra Coman a dezvăluit în exclusivitate revistei Click! pentru femei ce trebuie să facă nativii din fiecare semn zodiacal, pentru a nu fi afectaţi de mişcările astrale deloc obişnuite.

Berbec

Nativii în Berbec trebuie să aibă grijă la modul în care reacţionează emoţional în relaţia cu cei din jurul lor. Să nu sară din prima secundă şi să aibă răbdare să asculte ce au de spus şi ceilalţi, nu doar să tragă propriile concluzii din impuls. Ar fi bine ca Berbecul să aibă grijă de zona finanţelor, pentru că s-ar putea să fi uitat să fi plătit ceva; pune ordine în zona asta! În schimb, nativul din această zodie stă foarte bine la capitolul muncă, energie de viaţă, dorinţa de a începe noi activităţi, cu singura precizare, Berbecul trebuie să evite să înceapă un proiect pe perioada retrogradării lui Mercur.

Taur

Cei născuţi în această zodie trebuie să fie precauţi în ceea ce priveşte modul de gândire şi de a construi propria realitate, pentru că, de foarte multe ori, realitatea pe care şi-o face Taurul nu o să fie în aliniere cu ce se întâmplă, de fapt. Acesta trebuie să fie mai atent la relaţiile sale, pentru că cineva va încerca să îl mintă, să îl păcălească şi vorbim aici şi despre riscul de a fi înşelat în cuplu. Partea cu plus a toamnei pentru Taur poate fi descrisă prin energie, vitalitate, chef de muncă şi multă creativitate.

Gemeni

Din relaţia cu prietenii pot apărea conflicte, certuri sau chiar încheierea relaţiilor de prietenie pe o perioadă mai lungă. Zona sănătăţii ar trebui să fie un element important, mai ales când vine vorba despre afecţiuni ale aparatului respirator. E bine să faci nişte analize, dar asta nu înseamnă că te îmbolnveşti, ci că zona sănătăţii prezintă risc şi e bine să ai un ochi alert în acest sens. La serviciu cineva fie îţi râvneşte locul, fie încearcă să te mintă cu privire la unele rezultate şi să te prezinte într-o lumină nefavorabilă ţie. Punctele forte ale toamnei pentru Gemeni: înmulţeşti resursele financiare, te poţi îndrăgosti sau poţi clarifica o situaţie amoroasă.

Rac

Racul trebuie să aibă un ochi vigilent spre zona carierei. Acolo e lupta, unde trebuie să te transfomi din Rac în Leu şi să câştigi în acest plan al vieţii. În familie trebuie rezolvate nişte lucruri legate de o casă, de o moştenire, de acte în familie ce trebuie făcute. Mare grijă, pentru că se pot produce încurcături legate de aceste documente! Punctul forte se referă la momentul oportun de a face schimbări cu propria minte şi cu propriul tău trup.

Leu

Acest nativ ar trebui să fie mai atent la cum priveşte viaţa, pentru că atitudinea pe care o are faţă de viaţă, în general, reflectă atitudinea faţă de propriul corp. De aceea, este important ca Leul să se centreze mai mult pe sine şi mai puţin pe alţii, să se preocupe mai mult de el sau de ea şi mai puţin de problemele altora. Deci Leul ar trebui să fie vigilent pe zona relaţiei cu sine şi cu propriul corp. Nu aş recomanda Leului să călătorească departe până în 14 noiembrie, pentru că este un risc acolo, un semn de avertisment pe drumuri. Este bine ca Leul să fie atent la poveştile pe care i le spun alţii, pentru că s-ar putea să i se prezinte o realitate falsă. Punctul forte este dat de carieră, iar dorinţa de afirmare este şi ea ridicată. Starea de sănătate este bună, forţa de muncă la fel.

Fecioară

Pentru următoarele luni, Fecioara trebuie să aibă grijă la relaţia cu băncile. S-ar putea să ai oportunitatea să găseşti o variantă de credit mai bună sau să reuşeşti să obţii o serie de acte. Recomandarea pentru această toamnă este legată de modul în care îţi cheltuieşti banii. Cu toate acestea, toamna anului 2020 se anunţă plină de idei productive pentru viitorul mediu şi lung, adică pentru cinci, zece ani de acum încolo. Apar veşti bune legate de o schimbare, o relocare pentru nativii în această zodie.

Balanţă

Balanţele căsătorite trebuie să fie precaute, pentru că, acum, în toamnă, iese la iveală toată murdăria care a fost ascunsă sub covorul acela mare şi pufos din sufragerie, în ceea ce priveşte relaţiile de lungă durată şi căsătoria. Foarte multe Balanţe vor avea de clarificat cu partenerii lor dacă rămân în continuare în poveste sau nu. Aceeaşi toamnă aduce nativilor provocare pe zona financiară, deci trebuie să fie atente la cheltuieli, la cum gestionează banii. Nu te hazarda să faci cumpărături în următoarea perioadă! În schimb, ai susţinere din partea prietenilor, redescoperi grupurile sociale.

Scorpion

Atenţie la locul de muncă, pentru că acolo apar adevăratele conflicte, acolo se dă lupta de culise pe care Scorpionul o urăşte de-a dreptul. Posibil să apară duşmani din umbră, care să îţi vizeze poziţia socială. Maximă atenţie se recomandă pentru acest nativ la cum se prezintă în societate. Orice mică eroare va fi drastic taxată de cei din jur. Vestea bună este legată de comunicare foarte bună; bifezi nişte lucruri, convingi oameni să ţină cont de ideile tale. În această toamnă, Scorpionul îşi activează grupul de prieteni şi este favorizat tot ceea ce ţine de prestigiul social, de trecerea unor examene cu brio, cu condiţia să nu se apeleze la înşelătorie.

Săgetător

Pentru tine, astrologul are recomandarea de a avea grijă de cine te îndrăgosteşti, pentru că o să fie, metaforic, cu scântei, cu vâlvătăi şi apoi cu vănătăi. Pe scurt, ai grijă la poveştile de iubire petrecute în această toamnă, deoarece s-ar putea să fie vorba despre persoane complet diferite de tiparul tău, iar aici depinde de cât eşti tu de flexibilă. Fii cu băgare de seamă şi când e vorba despre gânduri. Nu le permite să te scurtcircuiteze. Încearcă să fii cât mai pozitivă în tot ceea ce gândeşti. În altă ordine de idei, în această toamnă, ai capacitatea de aranja lucrurile în zona financiară şi să afli de oferte interesante de muncă.

Capricorn

Capricornul trebuie să fie precaut în relaţia cu rudele, care se poate schimba sau perima, deoarece pot apărea nişte conflicte pe urma unor neînţelegeri mai vechi în familie, poate legate de o moştenire. Mare grijă în ceea ce priveşte cariera, pentru că ideile pe care le ai în această toamnă în acest domeniu nu sunt dintre cele mai bune. Este benefic să te abţii în a face schimbări extraordinare privind locul de muncă. Ca puncte forte ale toamnei pentru Capricorn se numără intuiţie puternică legată de bani, intuiţie foarte bună legată de credite şi de noi oameni care îţi intră în viaţă.

Vărsător

Aminteşte-ţi dictonul „fiecare pasăre pe limba ei piere‟, pentru că tu trebuie să fii atentă la ce şi cât dai din casă, ce vorbeşti şi cât împărtăşeşti celorlalţi, pentru că există risc să te arzi. Pur şi simplu ai risc să vorbească gura fără tine şi vei fi şi tu mirată, pentru Vărsătorul nu prea dezvăluie secrete. Trebuie să ai grijă la drumuri. Nu aş recomanda călătoriile pe durata mare de timp sau pe distanţe lungi, ci să te limitezi la călătoriile în localitate sau în apropierea ei. Altfel, tu închei un credit sau rezolvi ceva legat de o problemă financiară şi descoperi o nouă filosofie sau noi reguli de viaţă, care te vor ghida foarte mult în tot ceea ce faci.

Peşti

Nativii din această zodie trebuie să aibă grijă la cheltuieli – nu face achiziţii importante! – şi cu siguranţă nu este un moment de bun augur pentru a face împrumuturi financiare. Nu este benefic să te laşi pradă creditelor. Este, însă, o perioadă bună să îţi asculţi intuiţia, să îţi activezi zona relaţiilor de iubire şi foarte mulţi Peşti vor găsi noi resurse pentru a-şi recondimenta relaţia amoroasă ori a-şi restimula relaţia de cuplu.

Astrolog Alexandra Coman

contact@astrologalexandracoman.com

Este o toamnă, în ansamblu, în care noi trebuie să avem grijă să nu cădem pradă furiei, dorinţei de răzbunare şi să nu alunecăm pe panta minciunii, distorsionării adevărului. Se cere multă precauţie în ceea ce privesc conflictele, care pot izbucni din senin, la explozii emoţionale, care vor scăpa în unele momente de sub control aproape complet.

@shutterstock