Pantalonii de piele sunt perfecţi pentru sezonul rece. Ei se potrivesc foarte bine cu pulovere, mai ales cu cele oversize (care sunt la modă în această perioadă), cu cămaşă şi cu tricou. Indiferent de ce haină vei alege în partea de sus, pantalonii de piele trebuie să fie skinny, negri, şi să-ţi vină perfect pe corp. În plus, încălţămintea trebuie să fie de o culoare neutră neagresivă, cum sunt pantofii cu toc, ghetele sau pantofii sport. Pe deasupra îţi poţi lua un trenci, un palton, o geacă de piele sau una din denim.


Pantaloni de piele, pulover, palton negru, ghete şi o eşarfă roşu burgundy – această ţinută este perfectă pentru birou.


Ce zici dacă ţinuta ta va fi formată din: pantaloni de piele, o bluză neagră şi la gât, o eşarfă cu imprimeu leopard? Aceasta este potrivită pentru o zi de primăvară.


Pantalonii de piele se potrivesc foarte bine şi cu un pulover oversize cu guler larg. Ţinuta este foarte frumoasă şi potrivită pentru o zi de weekend în care vrei să ieşi din casă.


Pantalonii de piele şi pălăria largă, cu tunică, reprezintă o ţinută care îţi va dezvălui feminitatea într-un mod neobişnuit şi colorat.


Pantalonii de piele şi puloverul tricotat bej formează o ţinută perfectă pentru o seară în oraş, dar outfit-ul poate fi foarte bine purtat şi la muncă, într-o zi de vineri.

Indiferent de ce articol vestimentar alegi pentru a completa ţinuta, nu uita că trebuie să fie un echilibru între partea superioară şi cea inferioară. În plus, nu uita să acorzi mai multă atenţie când pantalonii sunt de o altă culoare, nu negru.Credite foto: www.f-rules.com; www.mariedanker.com