Ioana Ginghină a dezvăluit că vrea să ia cursuri de dans la bară, după ce a văzut filmul "Hustlers", în care Jennifer Lopez joacă rolul unei stiperiţe.  

Citeşte şi: Raluca Moianu, mândră de fiica ei, care luat locul trei la un concurs de frumuseţe: ”A muncit mult!”

„Mai nou, după ce am văzut filmul «Hustlers» încerc să-mi găsesc undeva cursuri de dans la bară. Nu pentru că vreau să-mi schimb domeniul de activitate, ci pentru că sunt foarte mulţi muşchi puşi la muncă atunci când faci genul ăsta de sport. Plus că nu se ştie niciodată ce rol vreodată voi primi, aşa că mi s-a părut foarte interesant. Mi-am adus aminte că am şi o prietenă care face deja asta şi am zis că vreau şi eu. (...)", a declarat actriţa.

În plus, vedeta susţine că gradul de dificultate al acestui sport o va ajuta să-şi contureze o siluetă perfectă.

"O să le apreciez mai mult pe fetele care dansează la bară. Bine, le apreciam şi aşa, pentru că ştiu că este foarte greu ce fac ele”, a spus Ioana Ginghină pentru Libertatea.

Citeşte şi: Ana Morodan, primele declaraţii despre iubitul ei: ”Nu are nicio treabă cu lumea noastră!” Cei doi se iubesc de şapte ani

Inspirată dintr-un articol publicat în revista New York Magazine care a devenit viral în 2016, acţiunea filmului Hustlers urmăreşte un grup de foste dansatoare la bară, care se ambiţionează să se îmbogăţească, folosind însă metode mai puţin ortodoxe, îşi jefuiesc foştii clienţi.