Astfel, în cadrul ultimei postări făcute pe blogul personal, Ioana Ginghină a recunoscut că este obosită, mai ales în timpul săptămânii, când se trezeşte dis-de-dimineaţă ca să o ducă pe Ruxandra, fiica ei, la şcoală. 
 
”Am obosit, sunt deja la a treia cafea şi abia îmi târăsc picioarele după mine. Mă omoară trezitul asta de dimineaţă. Zilnic mă trezesc la 5:45. Nu mai am mult, 2 săptămâni de şcoală, două săptămâni în care trebuie să fiu mamă eroină şi apoi gata”, a scris Ioana Ginghină, pe Facebook.

 
Ioana Ginghină a lăsat de înţeles, în urmă cu câteva săptămâni, că nu mai formează un cuplu cu Alexandru Papadopol, pe care l-a cunoscut pe platourile de filmare de la telenovela ”Numai iubirea”, dar nu a vrut să ofere alte detalii.
 
”Momentan nu vreau să spun mare lucru, viaţa nu e aşa roz, să zicem că suntem la punctul culminant. În primul rând trebuie să-mi protejez copilul şi până nu vor fi lucrurile bine puse la punct, nu voi face mari declaraţii.  Ruxi se duce la şcoală şi nu ştiu ce vor zice copiii acolo după ce au apărut informaţii despre noi. De asta vreau să mă abţin şi dacă vreau să sparg această „bubă”, o voi face după ce se termină şcoala. Mai sunt patru săptămâni şi iau copiii vacanţă. Ca să o protejez pe Ruxi, pentru că, mamă fiind, te gândeşti prima oară la copil”, a declarat Ioana Ginghină, iniţial.
 
 
Actorii Ioana Ginghină şi Alexandru Papadopol s-ar fi despărţit după nu mai puţin de 12 ani. Cei doi, care au o fetiţă pe nume Ruxandra, nu mai locuiesc împreună de patru luni.