Iuliana Marciuc, pe ”Scena Misterelor”!

Celebra vedetă TVR a apărut pe Scena Misterelor costumată în diavol. Aceasta a avut o ţinută originală, extrem de buna şi un make-up pe măsură. Iuliana Marciuc a fost ajutorul comediantului Varză, din platou.

Demascarea ei a fost imposibil de ghicit. Costumaţia şi masca falsă nu au lăsat niciun indiciu la vedere pentru cei din platou. Diana Munteanu s-a speriat de diavolita Iuliana Marciuc şi i-a cerut Ronei Hartner o cruce.

Iuliana Marciuc face parte din generaţia crainicelor anilor ’90. Are o cariera de peste 28 de ani în televiziune. În prezent, Iuliana Marciuc e prezentatoare şi producătoare de emisiuni şi seriale TV.

Iuliana Marciuc, despre începutul în televiziune

„Am copilărit chiar vis-a-vis de televiziune. Acolo locuiau bunicii mei din partea tatălui şi mergeam în vizită la ei. Locuiau într-o vilă pe care am văzut-o multă vreme după ce am crescut. Era o clădire pe care tot încercau să o dărâme, iar de curând s-a început construcţia în locul ei.

În minte că prima dată nu a fost un platou de filmare, ci a fost o intrare în direct. Fiecărei crainice i s-a repartizat câte o crainică nouă şi prezentam împreună cu ele, în direct.

Citeşte şi: Iuliana Marciuc: „De când a venit fiul meu pe lume, nu prea mai plâng“

Absolut şocant pentru colegele noastre care aveau experienţă şi care ştiau ce înseamnă. Îmi amintesc ce şoc a avut Cristina Bota (una dintre cele mai cunoscute crainice de pe vremea lui Ceauşescu – n.r.).

Era extrem de emoţionată pentru mine şi îi era foarte frică de ce reacţii pot avea eu, dar eu nu am fost deloc emoţionată. Probabil că am fost inconştientă, (râde), iar ea mult mai conştientă decât mine”, a mai spus Iuliana Marciuc pentru adevărul.ro.

Citeşte şi: Leacul Lidiei Fecioru pentru regenerarea ficatului