Fotografia a fost făcută în urmă cu 25 de ani, de către fotograful Mark Seliger. La vremea aceea, Aniston, împreună cu alţi actori din serialul „Friends” era la apogeul popularităţii sale. Pe  pagina sa de Instagram, actriţa a postat  un video cum este imprimată fotografia, menţionând că toate încasările vor merge pentru lupta împotriva coronavirusului.

,,Dragul meu prieten Mark Seliger a scos la licitaţie 25 dintre portretele sale, inclusiv pe al meu, cu scopul de a strânge fonduri pentru combaterea COVID-19. ,,100% din veniturile obţinute în urma vânzării acestui portret vor fi donate @NAFClinics, o organizaţie care oferă teste gratuite pentru coronavirus şi îngrijire pentru persoanele cu venituri mici din toată ţara. Mulţumesc din nou lui Mark pentru că mi-a permis să fac parte din asta”, a scris Jennifer

 

La începutul lunii mai, actriţa şi-a exprimat furia faţă de noul coronavirsul tot printr-o fotografie postată pe Instagram. Este o poza de arhivă în care arată degetul mijlociu.Cu ani în urmă, vedeta din „The Morning Show” le adresa binecunoscutul gest indecent paparazzilor care o urmăreau peste tot, chiar şi la micul dejun.