Extrem de activă pe reţelele de socializare, artista obişnuieşte să-şi tină la curent prietenii virtuali cu tot ce face în plan profesional, ce noutăţi are, la ce evenimente merge sau ce vacanţe de vis a mai “bifat”.

Citeşte şi: Andrei Ştefănescu şi Antonia, primele declaraţii după ce s-au căsătorit în secret

Printre sutele de comentarii de apreciere şi laude, fanii Lidiei mai au şi critici la adresa sa, îndeosebi legate de felul în care se îmbracă sau de aspectul fizic.

Într-un interviu, la Antena Stars, Lidia spune că a avut o perioadă în care a fost complexată de nasul ei, însă a trecut peste acest aspect şi se consideră “o persoană specială”.

"Mie îmi place că sunt un om special, cu nişte trăsături mai aspre şi mai dure, într-adevăr, dar îmi place că sunt diferită de ceea ce vezi în jurul tău. Îi mulţumesc Lui Dumnezeu pentru tot ce mi-a dat, mi-a dat cele mai frumoase trăsături”, a declarat cântăreaţa.

Citeşte şi: Laura Cosoi, mărturisiri despre lupta cu depresia: ”Dacă nu erau ei, eu mă aruncam pe geam!”

Lidia Buble e împotriva operaţiilor estetice

“Nu sunt împotriva intervenţiilor, Doamne fereşte, pentru că probabil, la un moment dat, când voi avea şi eu un 50 de ani, 40, şi voi avea şi eu un rid, cum e normal, probabil îmi voi face diferite tratamente, să umplu ridurile, dar să îmi tai nasul, să-mi măresc buzele, niciodată. Mie îmi plac oamenii deosebiţi şi consider că defectele, cum le mai spunem noi, ne fac să fim speciali şi avem ceva aparte", a spus Lidia Buble.