Cele mai bune filme romantice. 7 idei de văzut într-un weekend de toamnă

1 cele mai bune filme romantice jpg jpeg

Poate le-ai văzut, poate măcar unul ţi-a scăpat. Indiferent de situaţie, dacă îţi cauţi relaxarea într-un weekend de toamnă în care nu ai nimic în plan decât să leneveşti pe canapea, atunci e rost de un film romantic. Singură, cu prietena cea mai bună, mai rar cu iubitul, poţi alege din sugestiile de mai jos.

Potrivit unui top făcut de amatorii de filme romanticem acestea se regăsesc pe lista celor mai bune, potrivit relife.ro.

The fault in our stars

Este unul dintre cele mai bune filme de dragoste din ultimii 10 ani, desi finalitatea este trista. Povestea urmareste protagonistii, bolnavi de cancer. Si totusi, desi povestea lor de dragoste este damnata unui final tragic, eroii reusesc sa gaseasca si sa traiasca iubirea.

Dear John

Sigur acesta este unul dintre acele filme romantice pentru femei de vazut cu prietenele tale. Motivul? Channing Tatum! Este povestea de dragoste ce se infiripeaza in timp de razboi si daca nu ti-am spus deja, este o poveste romantica cu Channing Tatum (si cu Amanda Seyfried).

The Twilight saga: braking dawn part 2

Finalul epopeii cu vampiri a fost plin de momente de tensiune, de erotism, de suspans, de lacrimi. Desi la inceput povestea dintre o femeie si un vampir (cu un varcolac in preajma) parea damnata, pana la urma, toate personajele vor gasi fericirea.

Citeşte şi: Cât este alocaţia pentru copii în 2019 şi cine beneficiază de ea

The Tourist

Acesta este unul dintre cele mai bune filme de dragoste din ultimii 10 ani, cu Angelina Jolie si Johhny Depp, cu scene romantice si mult suspans.

Eat pray love

Julia Roberts si Javier Bardem joaca intr-un film inspirational ce are la baza cartea lui Liz Gilbert. Julia Roberts pleaca din tara, isi paraseste partenerul de cuplu si calatoreste in cautarea fericirii, pe care va invata sa o redefineasca in multe colturi de lume.

The Vow

Un film romantic, inspirat din fapte reale, ce ii are ca protagonisti pe Channing Tatum si Rachel McAdams. De la Notebook incoace, acesta este cel mai frumos cuplu! Pacat ca in film eroina isi revine dintr-o coma, doar pentru a nu si-l reaminti pe iubitul ei. Desigur, el face toate eforturile posibile sa o recastige.

The Notebook

Allie Hamilton şi Noah Calhoun s-au întâlnit într-o seară la carnaval şi se îndrăgostesc. Părinţii ei nu consimt legătura fiicei lor, deoarece familia lui Noah nu este suficient de bogată şi cunoscută, şi hotărăsc să se mute departe, cât mai departe de Noah.

Citeşte şi: Citeşte şi: Băutura pe care trebuie să o consumi dimineaţa, pe stomacul gol! Te ajută să slăbeşti şi îţi dă un boost de energie

Allie a aşteptat mult timp ca Noah să îi răspundă la scrisori, dar după mai mulţi ani hotărăşte să se logodească cu Lon, un chipeş soldat american.

Măcinată încă de dragostea pe care o nutreşte faţă de Noah, Allie decide să îi facă o vizită acestuia şi constată că sentimentele lor sunt încă vii. Acum este momentul ca Allie să aleagă între Noah şi proaspătul ei logodnic.