Cum influenţează florile starea de spirit a oamenilor?

1 table setting ge06e60799 1920 jpg jpeg

Majoritatea oamenilor se confruntă cu stări depresive din cauza stresului, a stilului de viaţă sau a problemelor de zi cu zi. O altă cauză ce produce stările depresive este petrecerea unui timp îndelungat fără o ocupaţie sau faptul că stai pur şi simplu în interiorul casei prea mult timp.

Este dovedit faptul că plantele ajută la schimbarea stării unei persoane, aducând energia pozitivă acolo unde sunt prezente.

Se poate observa, de asemenea că o persoană îşi schimbă dispoziţia atunci când primeşte un buchet de flori, întrucât se simte apreciată în primul rând şi spre deosebire de alte cadouri, florile au această influenţă pozitivă asupra oamenilor, iar emoţia poate fi observată cu ochiul liber pe chipul persoanei ce primeşte buchetul.

În ceea ce priveşte stările depresive, în niciun caz nu vor mai fi prezente atâta timp cât vei avea lângă tine cel puţin o vază cu flori. Iar tu vei fi mult mai productiv întrucât plantele te vor ajuta să te simţi mai bine şi implicit vei da un randament mai bun.

Motive pentru care este indicat să fii înconjurat de flori

Simpla prezenţă a florilor purifică aerul, iar florile colorate îţi vor oferă multă energie, în timp ce florile în nuanţe mai pale îţi vor da o stare de relaxare.

Atunci când vei observa flori prezente în casa cuiva trebuie să ştii că persoana respectivă este o fire veselă şi cu siguranţă te vei imprieteni cu acea persoana pentru că este foarte comunicativă.

Florile te determină să gândeşti pozitiv, astfel că le poţi dărui persoanelor bolnave, bunicilor care locuiesc singuri pentru a-şi focusa atenţia asupra lor şi a nu se simţi singuri.

În primul rând pentru a scoate pe cineva din monotonia zilnică ar trebui să îi dăruieşti un buchet de flori, iar pentru a completa cadoul, poţi alege şi o vază frumoasă, pe care o va folosi pentru florile primite de la tine.

Ce efect au florile în birou?

Este indicat de către specialişti să pui flori în birou pentru a reduce nivelul de stres al angajaţilor şi pentru o productivitate mai mare. Oameni vor fi întotdeauna mai productivi atunci când sunt veseli şi se confruntă cu un nivel mai scăzut de stres. În funcţie de culorile pe care le au, florile oferă diferite stări emoţionale, astfel că florile galbene vor transmite energie şi bucurie, cele roşii energie şi pasiune, iar verdele îţi oferă un efect calmant. Florile de culoare albă au de asemenea un efect calmant, dar sunt utile şi pentru liniştea sufletească.

Aşadar, în orice cameră ar trebui să fie măcar o plantă, pentru că starea omului, dar şi productivitatea acestuia sunt influenţate de ambientul mediului în care trăieşte.

Cu toate aceste informaţii acumulate, acum ştii că trebuie să acorzi puţină atenţie şi acestui aspect în casa ta, respectiv în biroul tău. Aşadar poţi alege plante în ghiveci dacă ai timpul necesar ingrijirii lor sau poţi opta pentru flori tăiate pe care să le aşezi în vază. Dacă vrei să dăruieşti flori, din nou trebuie să te gândeşti la persoana ce le va primi pentru a face alegerea potrivită. Comanda flori online atunci când vrei să dăruieşti fericire. Recente

clickpentrufemei ro (2) jpg
branca ursului femeie shutterstock 659200591 jpg
Chec cu lamaie  Sursa foto shutterstock 2032280408 jpg
3 motive sa te speli pe fata seara  Sursa foto shutterstock 1924405574 jpg
shutterstock 512817400 jpg
O locuință de revistă, amenajată în patru pași simpli jpg
De ce sa masezi tenul cu miere  Sursa foto shutterstock 1613904577 jpg
Rulada cu gem de cirese  Sursa foto shutterstock 2072439719 jpg
Tocuri jpg
pahar cu apa jpg
Ratatouille  Sursa foto shutterstock 1664054827 jpg
shutterstock 1836252643 jpg
Suleiman Magnificul, lalele  foto   Shutterstock jpg
ClickPentruFemei (4) (6) jpg
avion  sursa   Shutterstock jpg
Masina de spalat rufe jpg
Prajitura cu mere  Sursa foto shutterstock 376258168 jpg
Grup de drumeti langa lac JPG
40 de ani jpg
Pensule machiaj jpg