De ce nu reuşeşti să slăbeşti deşi ţii dietă

1 75270 original jpg jpeg

Ai început să ţii regim de câteva săptămâni, dar nimic nu dă rezultate? Este clar că faci ceva greşit. Iată care sunt cele mai frecvente greşeli care te împiedică să-ţi atingi obiectivele!

Exagerezi cu mâncarea sănătoasă

Chiar dacă alimentaţia ta este sănătoasă, asta nu înseamnă că poţi consuma atât de mult cât îţi doreşti. Nutriţioniştii care recomandă să adaugi la dietă nuci, avocado sau migdale, uită să menţioneze că consumul acestora în exces poate duce la creşterea în greutate. Aceste alimente sunt sănătoase, dar totodată îţi pot inunda sistemul de macronutrienţi de care nu ai nevoie şi care vor fi asimilaţi ca exces de grăsime.

Nu dormi suficient de mult

Alimentaţia adecvată şi antrenamentul fizic nu sunt suficiente dacă nu te odihneşti cum trebuie. Conexiunea dintre somn şi creşterea în greutate este aceea că persoanele care nu dorm sunt mai stresate, le creşte nivelul de cortizol şi nu mai pot controla hormonii foamei. De aceea, este important să dormi între 6 şi 8 ore în fiecare noapte.

Aminteşte-ţi care e motivaţia ta

Multe persoane încep o dietă fără să aibă un plan de slăbire şi fără o motivaţie suficient de puternică. Motivul pentru care majoritatea femeilor vor să slăbească este fie ca să arate mai bine în costumul de baie, fie pentru că îşi doreşte să impresioneze pe toată lumea la nunta unei bune prietene. Dacă motivul pentru care vrei să pierzi în greutate nu este unul important, atunci vei uita repede de el şi vei renunţa la regim după scurt timp.

Nu ai consumat toate dulciurile din casă

Pentru ca regimul alimentar să dea rezultate, trebuie să te asiguri că nu vor mai exista tentaţii. Aşadar, consumă sau aruncă toate dulciurile pe care le ai în frigider înainte de a începe dieta. Când nu le vezi, nu te poţi apropia de ele şi, prin urmare, nu le poţi mânca.



Recente

polipii pe colon jpg
Laptele cu mirodenii regleaza glicemia si digestia  Sursa foto shutterstock 1843827337 jpg
pesticide jpg
Piept de pui cu spanac  Sursa foto shutterstock 1880367337 jpg
Dexcom ONE Romania jpg
clickpentgrufemei ro jpg
Prajitura poloneza  Sursa foto shutterstock 1935242111 jpg
clickpentrufemei ro jpg
femeie în casă  foto   Shutterstock jpg
Deshidratare jpg
femeie ca o regină foto   Shutterstock jpg
mască de față  foto   Shutterstock jpg
Ginkgo biloba  Sursa foto shutterstock 1767278624 jpg
Fibrom uterin jpg
Mira jpg
Cozonac impletit  Sursa foto shutterstock 266611979 jpg
Minitarte aperitiv  Sursa foto shutterstock 43811440 jpg
Cum poți realiza bijuterii handmade unice jpg
Pulpa de miel in foitaj  Sursa foto shutterstock 1661084821 jpg
Insecte in baie  jpg