Ceai de hrean de 3 ori pe zi? Iată ce se va întâmpla în corpul tău!

ceai de hrean jpeg

Folosit foarte des în mâncăruri, hreanul este un aliment bogat în vitamine necesare organismului. Poate nu ştiai, dar dacă bei ceai de hrean îţi vei întări sistemul imunitar. Iată care sunt beneficiile ceaiului de hrean.

1. Ceai de hrean beneficii - Proprietăţi curative

Ceaiul de hrean combate răcelile puternice,tusea expectorantă,sinuzita şi durerea de cap. De asemenea,el este foarte bun împotriva colicilor la adulţi,reumatism şi probleme ale tractului urinar.

2. Ceaiul de hrean,extrem de gustos

cfd97ad19113221d5309857f1fae303c jpg jpeg

Atunci când este combinat cu multă lămâie şi un strop de miere,ceaiul de hrean este o încântare pentru papilele gustative.

Citeşte şi Ceaiuri contra indigestiei

3. Ceai de hrean beneficii şi cum se prepară

Dacă vrei să prepari acasă acest ceai miraculos,fierbe o linguriţă de hrean în 200 ml apă clocotită şi las-o la infuzat 10 minute. O strecori şi consumi câte 70 ml,de 3 ori pe zi.

4. Pierzi în greutate

Dacă vrei să slăbeşti în câteva zile,ceaiul de hrean este eficient şi benefic pentru stimularea organismului. Tot ce trebuie să faci este să amesteci într-un mixer 125 g de hrean,3 lămâicu coajă şi 3 linguri de miere. Dacă nu ai un mixer,poţi da hreanul şi lămâia printr-o răzătoare. Amesteci bine ingredientele,le pui într-un borcan şi le păstrezi la frigider. Consumă,de 2 ori pe zi,acest amestec şi după 2 săptămâni vei vedea rezultatele.

5. Ceai de hrean beneficii - Inimă mai sănătoasă

Dacă vrei să îţi îmbunătăţeşti circulaţia sângeluişi funcţionarea inimii,ai nevoie de 5 linguri de suc de morcov,5 linguri de hrean ras,3 linguri de suc de lămâie şi 2 ceşti de miere. Amesteci toate ingredientele,pui amestecul la rece o noapte şi consumi o lingură,de 3 ori pe zi. Poţi face asta o lună de zile.

Citeşte şi Hrean,în loc de paracetamol

Sursa foto spastudija.yolasite.com,healtcenter.ioRecente