3 semne că menstruaţia nu este normală

1 68545 original jpg jpeg

Menstruaţia mea este normală, nu auzi pe nimeni să spună asta. Dar, dacă ai sângerări sau crampe de nu te poţi mişca şi dureri insuportabile, acestea pot fi semne că ceva nu e bine.

Iată care sunt semnele care ne spun că pot exista nişte probleme:1. Sângerările majore

Schimbarea absorbantului la fiecare trei ore este normală. Ceea ce nu este,e nevoia de a-l schimba la fiecare oră sau mai puţin,până în punctul în care ajungi să simţi că este o numărătoare inversă.

În timp ce un cheag ocazional de descărcare sângeros este în regulă,dar dacă ai mai multe astfel de cheaguri de coagulare,tot mai mari,atunci trebuie să te duci la medicul ginecolog. Pierderea a atât de mult sânge poate duce la anemie,care te va face să te simţi tot mai obosită.  

2. Lucruri ciudate din timpul ciclului

Stresul,exerciţiile fizice exagerate,pierderea în greutate excesivă sau creşterea,toate acestea ar putea duce la întârzierea menstruaţiei sau să nu mai vină deloc. Dacă ai o perioadă mai lungă decât de obicei,urmată de nimic în următoarele luni,poate fi de vină sindromul ovarului polichistic,o afecţiune destul de comună în cazul în care hormonii o iau razna.

Acest lucru ar putea duce la creşterea în mod excesiv a părului şi creşterea în greutate,dar există medicamente care te pot ajuta,şi desigur,sfaturile medicului.

3. Crampele dureroase

Desigur,ne-am obişnuit cu aceste crampe în acea perioadă a lunii. Dar în cazul în care durerea persistă şi devine insuportabilă,încât nu te poţi duce la muncă,şcoală sau în oraş,acestea poate fi un semn de endometrioză. Această afecţiune apare atunci când glandele care cresc în interiorul uterului se răspândesc în alte zone,cum sunt ovarele sau vezica urinară.

Endometrioza cauzează adesea crampe dureroase şi care pot duce la probleme mai grave dacă nu este tratată. Aşadar,discută cu medicul dacă suferi de crampe dureroase în timpul menstruaţiei. Pastilele anticoncepţionale care subţiază mucoasa uterului,pot ajuat la îndepărtarea problemei. Recente

Samsung sau iPhone Iată ce telefon ți se potrivește mai bine în funcție de nevoile tale de zi cu zi! jpeg
par carut jpg
caine, fructe, cirese jpg
Ochi hazel jpg
shutterstock 418125508 jpg
Piele sanatoasa, fructe jpg
Sapunuri care alunga insectele tantarii  Sursa foto Pixabay jpg
masina de spalat vase jpg
lampi led unghii jpg
cumsedepisteazacanceruloral jpg
shutterstock 1746013364 jpg
exfoliant fata xpertbeauty jpg
Pleci la shopping  5 lucruri pe care sa le alegi cu maxima atentie jpg
shutterstock 1433984846 jpg
7 moduri mai putin stiute prin care iti protejezi rinichii  Sursa foto shutterstock 1922026235 jpg
Tort de ciocolata cu cirese  Sursa foto shutterstock 1459193222 jpg
femeie care nu slăbește  sursa   Shutterstock jpg
casa bântuită  foto   Shutterstock jpg
Pui souvlaki  Sursa foto shutterstock 1145156660 jpg
rochii elegante jpg