Ai probleme de infertilitate? Găseşti soluţii la Clubul „Îmi Doresc Copii”!

1 68893 original jpg jpeg

Cuplurile care întâmpină dificultăţi în a avea un copil vor primi răspunsuri şi îndrumări cu privire la infertilitate şi la procedura de fertilizare in vitro la un seminar sustinut de Dr. Ruxandra Dumitrescu, medic primar în obstretică-ginecologie specializat în tratamentul infertilităţii.

Seminarul,al treilea organizat de Clubul „Îmi Doresc Copii”,va avea loc miercuri,13 martie,de la ora 19.00,în Coffee Grind Bucureşti.

Participarea la seminar este gratuită,în limita locurilor disponibile. Pentru înscriere,este necesar să trimiţi câteva date de contact (nume,prenume,număr de telefon,adresa de email) pe formularul de contact de pe pagina ImiDorescCopii.ro,http://imidoresccopii.ro/?page_id=3734.  

La discuţii vor lua parte Dr. Ruxandra Dumitrescu,medic primar în obstetrică-ginecologie specializat în tratamentul infertilităţii,Dr. Cerasella Nicolicea,medic genetician şi Dr. Melihan Bechir,medic embriolog.

Infertilitatea este o problemă cu care numeroase cupluri din ţară se confruntă. 1 din 6 cupluri suferă de infertilitate în toată Europa,iar această statistică este valabilă şi în România. Din păcate,nivelul de informare al pacienţilor în privinţa acestui subiect este destul de scăzut,în special în cazul tehnicilor de reproducere umană asistată (fertilizare in vitro,ICSI,inseminare artificială).

Decizia de a apela la astfel de tehnici este extrem de importantă,iar volumul de informaţii la care pacienţii au acces este foarte ridicat,dar cu date contradictorii. Din acest motiv ne-am propus să oferim consiliere acestor pacienţi şi să răspundem nelămuririlor pe care le au în ceea ce priveşte tratarea infertilităţii”,a detaliat Dr. Ruxandra Dumitrescu.

Întâlnirea din 13 martie reprezintă al treilea seminar de acest gen din cadrul unei serii de întâlniri care vor avea loc periodic şi care vor trata diverse subiecte de interes din domeniul infertilităţii.

Participanţii vor avea astfel acces la informaţii legate de ginecologie,infertilitate,genetică şi embriologie oferite de o echipă complexă de specialişti care va căuta să ofere soluţiile cele mai potrivite pentru fiecare cuplu infertil.

Dr. Ruxandra Dumitrescu are una dintre ratele cele mai mari de succes din ţară în fertilizarea in vitro. Până acum,a ajutat aproximativ 3000 de cupluri cu probleme de fertilitate să aibă un copil. Dr. Dumitrescu activează în cadrul clinicii private Fertilia,supraspecializată în tratarea infertilităţii,medicină materno-fetală şi ginecologie complexă.