Alimentele care schimbă gustul lichidului seminal de la respingător la acceptabil şi invers

1 shutterstock 612051119 jpg jpeg

Poate fi descris gustul spermei având în vedere că fiecare bărbat este unic? Reţeta lichidului seminal conţine fructoză, sodiu, celule spermatice între 1% şi 5%, vitamine şi minerale. Cu toate acestea, aroma „sucului‟ masculin este asociată cu gustul stridiilor, monedelor, produselor de curăţenie, trufelor, baloanelor, smântânii, şamponului sau pur şi simplu a fost deschis ca fiind amar, sărat sau dulce.

Jerry Coyne, profesor de ecologie şi evoluţie la Universitatea din Chicago, SUA, spune că se pot lua mostre de spermă „dar aromele reprezintă un fenomen subiectiv, bazat pe modul în care substanţele chimice reacţionează cu receptorii din creier‟.

Ce îi alterează mirosul şi gustul

În general, vorbim despre aceiaşi factori care modifică mirosul pielii şi gustul cavităţii orale, de exemplu. Starea de sănătate şi stilul alimentar adoptat influenţează pH-ul pielii, mirosul gurii şi nu numai. Pe lista neagră se numără alimentele care au un conţinut ridicat de sulf, precum conopida, varza şi broccoli. Dar dieta sănătoasă şi activitatea sexuală regulată pot schimba radical şi în bine lucrurile.

Alimentele şi băuturile pe care e bine să le eviţi înainte de sex

Cofeină – Puţină cafea este în regulă, dar cantităţile mari de cofeină înrăutăţesc gustul lichidului seminal şi îi dau o aromă amăruie;

Lactate – Bacteriile bune din tractul digestiv nu sunt asociate cu un gust acceptabil când vine vorba despre spermă;

Carne – carnea favorizează aportul de sare în organism – sunt ipoteze care punctează că vegetarienii au lichid seminal cu gust mai acceptabil decât cei care consumă frecvent carne. Mizează pe carne albă, dacă nu poţi exclude carnea din meniu.

Alimente procesate – Acestea conţin o mulţime de substanţe chimice care alterează aroma lichidului seminal.

Sparanghel – Leguma aceasta face ca urina să aibă un miros respingător, iar acest fapt este cunoscut de cei care consumă des sparanghel. Prin urmare, şi sperma va suporta aceeaşi consecinţă negativă.

Stupefiante şi tutun – Nicotina şi substanţele narcotice se elimină prin piele, păr, gură, toţi porii corpului, inclusiv spermă, şi fac ca gustul lichidului masculin să fie respingător.

Ce conferă spermei o aromă satisfăcătoare

Apa – Deshidratarea reduce cantitatea de lichid seminal;

Unele fructe – Ananasul are un efect magic asupra gustului, iar acest efect benefic este dat, într-o oarecare măsură, şi de lămâi, prune, afine, kiwi şi merişoare (toate echilibrează nivelul pH-ului);

Anumite ierburi aromatice – Menta şi pătrunjelul fac parte din categoria alimentelor care îmbunătăţesc gustul spermei;

Scorţişoară – Praful acesta roşiatic este extrem de recomandat fie că vorbim despre slăbit, despre stimularea creşterii părului, despre aromatizarea preparatelor, fie că discutăm despre modificarea în bine a aromei lichidului seminal;

Citeşte şi De ce gem unele femei mai mult decât altele când fac sex. Dezvăluiri surprinzătoare

Ţelină – Bogată în vitamina C, ţelina are şi proprietăţi de a elimina gustul sărat din corp. În plus, deţine calorii negative.

! Reţine că expunerea la fluidele corporale ale altora ar trebui să vină numai după un control care exclude bolile cu transmitere sexuală şi în compania unui partener de încredere.

Extra pont

Sunt experţi în sexologie care afirmă că un pahar sau două de suc de fructe băute cu câteva ore înainte de activitatea intimă au efect benefic asupra gustului.

@shutterstock