Ultimul interviu al lui Patrick Swayze. „Vreau să rezist până se găseşte leacul cancerului‟

1 patrick swayze shutterstock 93663802 jpg jpeg

Născut în Texas, actorul şi-a început cariera din showbiz ca dansator, după care a cunoscut succesul pe Broadway cu „West Side Story‟ şi „Grease‟. Realizările din teatru l-au făcut cunoscut la Hollywood, unde a dat lovitura cu rolul Daryl „Darry‟ Curtis din filmul „The Outsiders‟ (1983), regizat de Francis Ford Coppola.

Talentul său de dansator s-a văzut cu ochiul liber în pelicula de mare succes „Dirty Dancing‟, din 1987, care l-a transformat, peste noapte, într-un sex simbol. Apoi, prestaţia sa în filme precum „Roadhouse‟ şi „Point Break‟ l-a adus în atenţia iubitorilor de filme de acţiune. Din păcate, întreaga sa carieră hollywoodiană s-a frânt prematur şi brusc după ce actorul a primit un diagnostic crunt. Patrick a fost diagnosticat, în 2008, cu cancer în stadiul patru la pancreas, lucru despre care a vorbit în interviul pe care i l-a oferit Barbarei Walters cu numai opt luni înainte să se prăpădească. Ce a declarat în ultimul său interviu?

În ciuda sănătăţii sale tot mai fragile, Swayze a ţinut să spună tuturor că voia să învingă boala care-l afecta tot mai mult. „Vreau să rezist până când găsesc un leac pentru boala pe care o am, aşa că aş face bine să mă întremez puţin‟, i-a spus vedeta lui Walters.

Din păcate, nu s-a mai putut face nimic pentru starul suferind. Patrick Swayze şi-a dat ultima suflare în septembrie 2009.

foto - Shutterstock