Un truc pentru insomnie: sare şi zahăr

1 70074 original jpg jpeg

Insomnia este o tulburare tot mai prezentă care îi face pe oameni să adoarmă mai greu în timpul nopţii sau te trezeşti mai devreme. Amestecul dintre sare şi zahăr ajută la controlarea hormonilor care cauzează stresul, revenind la un nivel normal, pentru e evita interferenţele cu somnul.

Această problemă este considerată a fi cea mai frecventă tulburare de somn din rândul populaţiei. Aceasta afectează un număr disproporţional de femei,în vârstă,şi persoanele care au tulburări psihologice,cum sunt anxietatea şi depresia.Tulburarea de somn şi o lipsă de somn poate avea un impact negativ asupra calităţii vieţii,şi poate duce la o deterioarare a vieţii sociale,calitatea muncii sau un alt aspect al vieţii. Având în vedere modul în care poate fi dăunătoare insomnia pentru sănătatea fizică şi mentală. Acum există numeroase tratamente şi medicamente disponibile astăzi care pot ajuta în lupta cuinsomnia,şi aceasta trebuie ţinută sub control,înainte de a deveni o problemă mai mare.Cu toate acestea,unele medicamente ar trebui luate numai la recomandarea unui medic şi cu moderaţie,ca orice încercare de auto-medicamentaţie sau consumul în exces de sedative poate avea un efect secundar negativ.

Tratamentul pe bază de sarea şi zahăr

Tratament cu sare şi zahăr este un truc popular pentru unii oameni care au probleme cu somnul. Cei care-l folosesc spun că este un mod foarte eficient de a câştiga bătălia împotriva insomniei.

" Mixul de sare şi zahăr este absolut necesar pentru situaţii de stres din timpul nopţii. Când insomnie are loc între 2 am şi 4 am însoţit de un sentiment de exces de adrenalină care curge prin corp, sarea şi zahărul sub limbă este singura cale de urmat”, spune cercetătorul Matt Stone.  

Sare şi zahăr pentru insomnie

Astăzi cei mai mulţi oameni sunt conştienţi de faptul că mănâncă sare sau zahăr într-un mod excesiv, care pot fi dăunătoare pentru sănătate, declanşând o serie de boli şi tulburări. Atunci când sunt consumate cu moderaţie corpul le acceptă, deoarece are nevoie de cantităţi mici din ambele ingrediente.

Beneficiile combinaţiei dintre sare şi zahăr

În timp ce gustul nu poate fi pe placul tuturor, beneficiile amestecului dintre sare şi zahăr sunt suficient de puternice pentru a lua în considerare acest tratament.

- Acesta întăreşte sistemul imunitar;

- Ajută la atenuarea durerilor de cap;

- Creşte nivelul de

;

-Creşte producţia de serotonină şi electroliţi;

-Te eliberează de stres.