Cum se înţelege Michelle Pfeiffer cu fiica ei adoptivă? “Claudia Rose e tot ce mi-am putut dori!”

1 michelle jpg jpeg

Spre deosebire de cele mai multe staruri hollywoodiene, actriţa din “Scarface” (1993) a reuşit să-şi menţină discreţia şi să nu-şi afişeze întreaga viaţă personală pe reţelele sociale. Cu toate că s-a aflat în lumina reflectoarelor decenii întregi, Michelle Pfeiffer, nu se ştiu prea multe despre familia pe care o formează cu soţul ei, David E. Kelley.

Vedeta este măritată cu faimosul producător de aproape două decenii şi are doi copii, printre care Claudia Rose, care este adoptată. La începutul carierei actoriceşti, Michelle a mai fost căsătorită o data, cu actorul şi regizorul Peter Horton. După ce şi-au jurat dragoste pe veci în 1981, cei doi n-au reuşit să rămână prea mult timp împreună, finalizându-şi divorţul în 1988.

La câţiva ani după despărţirea de soţul ei, Pfeiffer şi-a dorit întemeierea unei familii. Şi, cum era singură la acea vreme, a decis să adopte un copil pe care să-l crească doar ea. În tot acest timp, actriţa l-a întâlnit pe actualul ei soţ, iar până la finele procesului de adopţie, actriţa şi regizorul formau deja un cuplu. În rarele ei interviuri, Michelle a vorbit despre relaţia pe care o avea cu Kelley la acea vreme.

“Procesul de adopţie era deja pornit când l-am întâlnit pe el”, a dezvăluit vedeta pentru Good Housekeeping în 2007. “Aşadar, când fetiţa noastră a venit acasă, eu şi el eram deja împreună de două luni. Aşa că aveam cu noi un copil chiar la începutul idilei noastre, lucru destul de neobişnuit. Dar aşa l-am putut observa într-o situaţie în care şi-a etalat din plin maturitatea. S-a ridicat la nivelul aşteptărilor mele. Oricum eram amândoi adulţi, la vârsta la care ne doream amândoi copii. Aşa că am reuşit să ne vedem întâi în ipostaza de părinţi înainte de altceva. În mod ciudat, asta nu ne-a împiedicat să avansăm în relaţia noastră, dimpotrivă”, a continuat aceasta explicaţiile.

Michelle a adoptat-o pe Claudia Rose în martie 1993, iar David a fost tatăl pe care fetiţa l-a cunoscut dintotdeauna. Cei doi amorezi au decis să-şi oficializeze relaţia în acelaşi an, moment în care Kelley a devenit tatăl oficial al Claudiei.

La aproape un an de când se măritase, actriţa l-a adus pe lume pe cel de-al doilea copil al familiei, pe John, în 1994. Din câte lucruri se ştiu despre relaţia lor, se pare că cei doi soţi sunt nişte părinţi devotaţi familiei lor.

În momentul de faţă, Claudia Rose se apropie de vârsta de 30 de ani, însă nu se cunosc momentele de eventuală rebeliune ale tinerei de pe vremea adolescenţei ei. Totuşi e posibil să fi existat…

“Uau, nu-i nimic obişnuit la fata mea! Este extrem de puternică, un om minunat! Mi-am dorit dintotdeauna să fie o femeie independentă, care să-şi spună punctul de vedere şi exact asta am primit! Este, de asemenea, foarte creativă şi curioasă despre tot şi toate. Este tot ce mi-am putut dori pe lumea asta!”, a conchis actriţa în interviul oferit în 2007.

Timpul a trecut de-atunci şi evident că relaţia celor două e posibil să se fi schimbat. Dar nu în rău! Pe la mijlocul anului 2021, Michelle a postat pe Instagram o imagine unică cu ea şi fiica ei, lucru absolut surprinzător pentru vedeta ce ţine extrem de mult la intimitatea sa şi a familiei sale. Şi ce bine le stă împreună, nu-i aşa?

Foto - Instagram