Momente jenante care strică romantismul? Aşa le faci faţă!

1 57337 original jpg jpeg

Cum să mai reziste pasiunea când tocmai în clipele voastre cele mai intime apare mereu ceva deranjant? Şi, totuşi, poţi să recapeţi romantismul unei seri în doi, cu ajutorul câtorva trucuri simple şi uşor de pus în practică.

Romantismul este un lucru delicat şi se poate pierde uşor chiar şi când eşti în toiul unui moment intim.

O alarmă, soneria de la uşă, muzica de la vecini şi zgomotul produs de copii pot strica tot cheful, dar nu trebuie să laşi ca scânteile să dispară.

Cum faci asta? Citeşte în cele ce urmează!

Sună telefonul de serviciu

Prima problemă: Faceţi dragoste şi-ţi sună telefonul. Este şeful şi trebuie să răspunzi. În caz contrar, poţi avea probleme.

Rezolvare: Înainte de a pune mâna pe telefon, cere-ţi scuze şi spune-i partenerului că este ceva urgent şi eşti nevoită să răspunzi.

După ce ai terminat convorbirea, explică-i că iubeşti modul în care el te sprijină în carieră şi că este important pentru tine că el înţelege asta.

Complimentele sincere dau bine în astfel de situaţii şi, în plus, le poţi folosi ca o reintroducere în clipa pasională: „Ţi-am zis că eşti extraordinar?! Aaaa...unde am rămas?”.

Apare o rudă neinvitată

Te bucuri de o cină romantică alături de partener, când o rudă sau un prieten te observă şi vi se alătură la masă.

Acţionează rapid! Cu cât persoana respectivă rămâne mai mult cu voi, cu atât va fi mai greu să-i ceri să plece.

Fără a fi nepoliticoasă, întreab-o de sănătate, spune-i că te bucuri de revedere şi că abia aştepţi să mai vorbiţi a doua zi la telefon.

Dacă nu merge, poţi invoca scuza că mai aşteptaţi pe cineva sau că sărbătoriţi un moment important numai pentru voi.

Sunete enervante care vă indispun

A treia problemă: În timp ce vă bucuraţi de câteva momente plăcute împreună, alarma de la o maşină sau tot felul de zgomote din vecini strică totul.

În astfel de situaţii, pare că vă piere tot cheful.

Chiar dacă închiderea geamului nu rezolvă nimic şi zgomotul este o sursă de nervi, asta nu înseamnă că trebuie să renunţi la plăcerea de a petrece clipe dulci în compania bărbatului tău.

Dimpotrivă, poţi încerca să creezi puţină atmosferă cu o melodie romantică şi să nu te laşi pradă enervării.

În fond, aşa se trăieşte în oraş şi la bloc, iar noi trebuie să ne adaptăm. Cu puţină imaginaţie, poţi transforma totul într-o poveste care să-i incite simţurile partenerului.

Nu ai intimitate

Nu te poţi concentra să te dăruieşti partenerului pentru că ţi-e frică să nu dea buzna copiii în cameră.

Cine nu ştie cât de curioşi sunt ­copiii?

Chiar dacă-i înveţi să bată la uşă sau să întrebe dacă pot intra în dormitorul părinţilor, tot dau buzna neanunţaţi, în momentele ­cele mai nepotrivite.

Ei bine, pentru aşa ­ceva s-au inventat cheile! În acest mod, chiar dacă vă aflaţi într-un moment intim şi cel mic apare la uşă, aveţi timp să preveniţi orice indiscreţie.

Şi aşa, nu nu vă veţi mai simţi "prinşi asupra faptului" şi nici jenaţi.