Prenumele şi personalitatea

1 48134 original jpg jpeg

Ştiai că prima vocală a prenumelui tău indică trăsătura ta de caracter definitorie? Dacă vrei să afli mai multe despre tine, dar şi dacă eşti compatibilă cu partenerul tău, citeşte mai departe.

Sensul primei vocale

A

Eşti o persoană independentă şi ai tendinţa să-ţi domini partenerul. De cele mai multe ori,vrei ca tu să fii cea care preia iniţiativa. În acelaşi timp însă,cauţi un partener pe care să-l admiri,de la care să ai ce învăţa şi care să poată să te stăpânească. Eşti o seducătoare subtilă,directă şi provocatoare uneori. În dragoste eşti extrem de raţională.

E

Eşti destul de independentă şi suporţi cu greu critica sau supravegherea unei alte persoane. Ai nevoie de schimbare,de varietate şi de mici răsfăţuri. Uneori,reacţiile tale pot fi violente. Eşti o persoană senzuală,sociabilă şi plină de şarm. Te exprimi cu uşurinţă şi te simţi în largul tău în societate. Uneori dai dovadă de instabilitate.

I

Eşti emotivă,dar pasionată de tot ceea ce faci. Ai tendinţa de a idealiza şi de a-i pune pe alţii sus pe un piedestal. Eşti foarte impulsivă şi-ţi pierzi uşor cumpătul. Ai mare nevoie de afecţiune şi tinzi să te implici total într-o relaţie. Nervozitatea şi tensiunea interioară sunt uneori greu de canalizat.

O

Eşti o persoană sentimentală şi sensibilă. Cel mai adesea îţi trăieşti emoţiile cu discreţie sau le interiorizezi. Ai nevoie de un loc în care să te simţi în siguranţă. Simţul familial este foarte dezvoltat. De asemenea,pui mare preţ pe valori. Te temi de abandon şi faci uneori crize din cauza perfecţionsimului.

U

Eşti o persoană dinamică şi sinceră. Intuiţia ta dă foarte rar greş. De asemenea,prima ta impresie în ceea ce-i priveşte pe ceilalţi este de cele mai multe ori adevărată. În dragoste,eşti devotată până la sacrificiu. Nu-ţi exteriorizezi nervozitatea şi tensiunea interioară.

Y

Eşti o persoană discretă,sensibilă şi atentă. Înzestrată cu simţul detaliului şi empatică,ai o mare capacitate de a iubi. În faţa situaţiilor complicate ai tendinţa de a ezita în a lua o decizie. Ai abilităţi de clarvăzătoare,însă nu stai prea bine cu moralul.

Cât sunteţi de compatibili?

Ia în considerare prima vocală a partenerului şi vezi cât de bine vă potriviţi.

: relaţia voastră este una puternică, dar în acelaşi timp este dominată de excese şi de confuzie. E de preferat să mai lăsaţi de la voi în ceea ce priveşte neînţelegerile...

: atracţia este mare între voi, dar se poate stinge în timp. Trebuie să încercaţi să evitaţi intrarea în rutină. E-ul nu se ridică întotdeauna la nivelul de exigenţă al A-ului.

: relaţia este una puternică, însă emotivitatea şi nervozitatea I-ului îl pot duce pe A pe culmile disperării. Un dram de fragilitate există,chiar dacă aveţi unele trăsături ale cuplului fuzional.

: aveţi multe lucruri în comun,iar relaţia voastră este una intensă.

: aveţi o relaţie complice şi puternică,dar sunteţi două firi puternice,adesea în conflict. În ciuda obstacolelor,relaţia voastră durează.

: relaţia voastră este una interesantă, dar latura analitică a lui Y contravine stilului direct al lui A. Între voi există multe tensiuni.

: sunteţi complici şi vă înţelegeţi bine,dar în timp pot apărea evenimente care să ducă la destabilizarea cuplului. Uneori,relaţia poate să dureze.

: este o relaţie bună,care se bazează pe complicitate şi pe dialog. Cuplul are şanse să dureze dacă fiecare îşi păstrează un grad de independenţă.

: relaţie armonioasă, uneori fuzională. Ca să dureze trebuie să vă puneţi de acord asupra mai multor aspecte ale vieţii voastre comune.

: aveţi o relaţie de tip „şoarecele şi pisica”. E-ul nu are suficiente resurse pentru a fi la înălţimea lui U. Certurile sunt inevitabile.

: vă modelaţi bine unul după celălalt şi vă înţelegeţi. Uneori este doar un foc de paie,dar relaţia poate evolua.

: sunteţi nişte pretenţioşi,iar relaţia voastră este una tensionată. Este foarte dificil să păstraţi relaţia pentru multă vreme căci sunteţi amândoi idealişti şi nu prea lăsaţi de la voi.

: aveţi o relaţie pasională şi puternică. Cu toate acestea,este nevoie şi de alte lucruri în comun pentru ca relaţia să dureze.

: relaţia voastră este una fragilă,deşi vibrantă. Există riscul de a ajunge la neînţelegeri din cauza decalajelor în ceea ce priveşte aspiraţiile.

: vă potriviţi bine,dar ezitările şi incertitudinea lui Y ajung să-l enerveze pe I.

: faptul că vă ascundeţi emoţiile şi îndoielile pe care le aveţi poate face multă rău relaţiei voastre. Aveţi dorinţe exagerate,pe care nu prea puteţi să le puneţi în acord. Relaţia este una dificilă.

: ceea ce este între voi se poate transforma într-o dragoste care va trece proba timpului. Dacă reuşiţi să aveţi încredere unul în celălalt,partida e ca şi câştigată.

: nu vă înţelegeţi grozav, iar tensiunile apar din orice. Este destul de greu să aveţi o relaţie armonioasă.

: nu aveţi şanse prea mari de a rămâne împreună,asta dacă ceva puternic nu vă leagă. Personalităţile voastre sunt mult prea diferite.

: între voi este o atracţie puternică,iar relaţia are şanse de reuşită dacă Y este sincer. Asta pentru că U nu suportă îndoielile şi indecizia.

: îndoiala şi temerile vă împiedică să aveţi o relaţie sinceră şi să comunicaţi deschis. Iar confuzia care vă caracterizează pe amândoi nu ajută nici ea.