Aperitiv gustos: Biscuiţi cu brânză la cuptor

1 73548 original jpg jpeg

Ţi-e poftă de ceva sărat? Ce-ai zice de nişte biscuiţi cu brânză la cuptor? Sunt gustoşi şi uşor de preparat.

Ai nevoie de

Pentru biscuiţi

200 g făină

100 g unt

100 g caşcaval

1 praf de sare

3-4 linguri lapte

Pentru umplutură

200 g brânză de capră

1 măr verde

50 g nuci

mărar

Cum le prepari:

Amesteci untul la temperatura camerei cu caşcavalul ras,adaugi făina şi sarea şi omogenizezi. Torni lapte până să obţii un aluat care nu se mai ţine de mâini. Întinzi o foaie,decupezi biscuiţii şi-i aşezi într-o tavă tapetată,cu spaţii între ei. Îi dai la cuptor până când se rumenesc puţin.

Amesteci brânza de capră cu mărarul tocat. Scoţi tava din cuptor,pui pe fiecare biscuit o jumătate de felie de măr,brânză şi presari nuci măcinate. Dai din nou tava la cuptor până când se topeşte brânza.