Cel mai delicios tort tiramisu

Vrei să prepari rapid un desert răcoritor? Încearcă această reţetă!
Ai nevoie de200 g frişcă4 linguri zahăr pudră120 g brânză mascarpone4 linguri cacao1 linguriţă cafea pudră2 pachete de pişcoturi½ cană cafea recefrunze de mentă1 cană frişcă bătută,pentru ornat
Mixezi frişca împreună cu zahărul pudră,adaugi mascarpone,o lingură de cacao,pudra de cafea şi omogenizezi.
Îmbraci cu folie de plastic o formă rotundă de tort cu pereţi detaşabili,inclusiv pe margini. Aşezi pişcoturile întregi sau tăiate pe jumătate,în picioare,în tavă. Pui pişcoturi,din loc în loc,pe fundul tăvii.
Torni o parte din cremă. Înmoi 5-6 pişcoturi în cafeaua rece,le scurgi apoi le aşezi în tavă şi răstorni restul de cremă. Nivelezi,presari restul de cacao şi decorezi cu frunze de mentă şi frişcă. Dai tortul la frigider 2-3 ore sau peste noapte.