Cornuleţe cu rahat

1 63722 original jpg jpeg

Uşor de realizat, cornuleţele cu rahat sunt un desert numai bun de împărţit cu cei dragi.

Ai nevoie de:

• 500 g făină

• 2 căni ulei

• 1 cană apă

• 1 lingură zahăr

• 1 plic drojdie uscată

• 1 praf de sare

• 300 g rahat

• zahăr pudră

Mod de preparare:

Amesteci drojdia,sarea şi zahărul fi cu apa călduţă. Adaugi uleiul şi făina şi frămânţi un aluat potrivit de tare.

Laşi la dospit 30 de minute,într-un loc cald.

Întinzi o foaie subţire,din care tai dreptunghiuri.

Aşezi pe fiecare dreptunghi câte o bucată de rahat şi rulezi.

Coci la foc potrivit până devin aurii.

Pudrezi cornuleţele cu zahăr pudră.

1 tavă

60 de minute

Dificultate mică