Desert delicios: Ruladă cu brânză

Cu gustul ei cremos şi uşor, rulada aceasta cu brânză te va cuceri şi la fel se va întâmpla şi dacă o pregăteşti pentru invitaţi importanţi. N-o să-ţi vină să crezi cât de uşor se prepară!
Ai nevoie de
Pentru blat:4 ouă,125 g zahăr,1lingură făină,65 g amidon,½ plic praf de copt,4 linguri unt,3 linguri cacao
Pentru cremă:300 g brânză,4 linguri zahăr pudră,1 linguriţă esenţă de vanilie,zahăr pudră,pentru decor
Cum se prepară
Mixezi ouăle cu zahărul până când se deschid la culoare şi îşi dublează volumul.
Combini făina cu amidonul,praful de copt şi cacaua. Le încorporezi în compoziţia de ouă şi,după ce s-au omogenizat,adaugi untul topit. Torni compoziţia într-o tavă tapetată şi o ţii la cuptor până când trece testul scobitorii. Răstorni blatul pe un prosop umed şi-l rulezi.
Mixezi brânza de vaci bine scursă cu zahărul pudră,apoi torni esenţa de vanilie. Derulezi blatul,întinzi crema de brânză şi rulezi din nou. Dai rulada la frigider şi înainte să o serveşti presari zahăr pudră.
1 ruladă
Preparare 70’
Dificultate medie