Desert răcoros cu lămâie

1 53995 original jpg jpeg

Ce ai nevoie: 6 lămâi; 3 ouă; 150 g zahăr pudră; 1 plic gelatină; 150 g frişcă.

Cum se prepară:

Se rade coaja de la două lămâi,se stoarce zeama lor,apoi se strecoară. Se freacă gălbenuşurile cu zahărul,apoi se adaugă coaja rasă şi zeama de lămâie.

Se pune gelatina la înmuiat în 50 ml de apă pentru 10-15 minute,după care se topeşte pe foc,dar fără să dea în fiert. Se adaugă treptat în gălbenuşurile cu lămâie,după care se încorporează frişca şi albuşurile bătute spumă. Se omogenizează compoziţia.

Se taie câte un căpăcel la patru lămâi,se scoate miezul şi se scurg. Se umplu cu crema de lămâie şi se dau la rece până în momentul servirii.



Recente

Cum sa selectezi telefoanele mobile pentru fotografii uimitoare ghid complet jpg
a bathing ape ss25 cele mai tari lansari de streetwear (1) jpg
Biscuiti cu cocos si crema de caramel  Sursa foto shutterstock 1315504178 jpg
clickpentrufemei ro imam kurniawan qoGdi3R3ekQ unsplash jpg
pexels heyho 6585753 jpg
Chiftele cu spanac  Sursa foto shutterstock 2025214406 jpg
shutterstock 2452382063 jpg
shutterstock 2277522461 (1) jpg
Mulțumim, Daniela, Emilia și Marian! (2) jpg
Beneficiile utilizării unui cap de manechin cu păr natural pentru practica de hairstyling jpg
Ce instrumente nu ar trebui să lipsească din trusa unui tehnician de unghii jpg
Cornuri in doua culori  Sursa foto shutterstock 31163509 jpg
Clatite cu branza si spanac  Sursa foto shutterstock 1415857712 jpg
2148845995 jpg
Organizarea meselor zilnice pentru femeia modernă cum să folosești eficient lada frigorifică jpeg
Prajtura cu nuca de cocos  Sursa foto shutterstock 1928203232 jpg
Budinca de orez cu peste  Sursa foto shutterstock 480607888 jpg
shutterstock 256424824 jpg
shutterstock 1379805665 jpg
Guguluf cu gem  Sursa foto shutterstock 2504637363 jpg