Ghiveci cu carne de porc

Profită de legumele pe care le găseşti la tarabele din piaţă şi prepară acest ghiveci cu carne de porc.
Ai nevoie de
1 kg carne de porc
2-3 cartofi
½ ţelină
2 ardei graşi
2 cepe
1 dovlecel
Ulei
5-6 roşii
sare
piper
Mod de preparare
Tai felii subţiri morcovii şi ţelina,iar ardeii bucăţele. Mărunţeşti cepele,apoi cureţi de coajă dovlecelul şi-l tai cubuleţe. Procedezi la fel şi cu cartofii. Căleşti ceapa în puţin ulei şi adaugi toate celelalte legume. Sărezi,piperezei şi le amesteci până se înmoaie puţin,dar fără să se rumenească. Separat,prăjeşti carnea tăiată în bucăţi potrivite,apoi o adaugi peste legume. Completezi cu apă,adaugi roşiile date prin răzătoare şi dai ghiveciul la cuptor până scade zeama,






























