Paste cu legume, gata în 25 de minute

Ai poftă de paste şi nu ştii ce reţetă să pregăteşti cât mai repede? Încearcă pastele cu legume, sunt gata cât ai zice...paste!
Dificultate medie
Preparare 25 minute
2 porţii
Ai nevoie de
Pentru paste
225 g g paste
15 ml ulei
2 linguri sos de soia
Pentru mixul de legume
2-3 linguri ulei
½ piept de pui
1 ceapă, tăiată mărunt
4 căţei de usturoi, mărunţiţi
1 morcov, tăiat felii subţiri
120 g fasole verde, opţional
5-6 ciuperci, feliate
2 linguri bulion
1-2 linguri sos de soia
½ ardei iute
Fierbi pastele în apă, fără să adaugi sare, conform indicaţiilor de pe pachet şi când sunt gata, le scurgi. Combini uleiul cu sosul de soia. Amesteci spaghetele calde cu această compoziţie şi le dai deoparte.
Între timp, încingi uleiul într-o tigaie, tai pieptul de pui fâşii subţiri şi le rumeneşti. Adaugi ceapa şi usturoiul şi le sotezi câteva minute, până devin sticloase. Pui morcovul, fasolea verde şi ciupercile în aceeaşi tigaie, peste carne, şi mai ţii pe foc să se combine aromele.
Separat, amesteci bulionul cu sosul de soia, omogenizezi şi torni peste legume şi carnea de pui. La final, le combini cu pastele fierte. Le serveşti calde, cu feliuţe de ardei iute.
Susa foto: cassiecraves.blogspot.ro
































