Reţetă gustoasă: Ruladă umplută cu pâine

Îţi propunem această ruladă inedită cu umplutură de pâine!
Ai nevoie de
1 pulpă de miel dezosată
1 pâine
1 ou
2 linguri ulei
200 ml lapte
pătrunjel
sare
piper
100 ml vin alb
spanac sotat cu bacon,pentru garnitură
Preparare
Tai carnea de miel astfel încât să obţii o bucată cât mai întinsă. O condimentezi cu sare şi piper,după gust. Îndepărtezi coaja pâinii şi înmoi miezul în lapte,apoi îl storci. Îl amesteci cu oul,pătrunjel tocat,sare,piper,apoi întinzi umplutura peste carne.
Rulezi strâns şi legi cu o aţă,apoi aşezi rulada în tava unsă cu ulei. O acoperi cu folie şi o ţii la cuptor o oră,apoi îndepărtezi folia,torni vinul şi laşi până când se rumeneşte. Serveşti rulada cu spanac sotat cu bacon.
Sursă foto:Profimedia