Tort cu kiwi şi frişcă, un desert dulce-acrişor

Urmează să fie ziua cuiva drag sau pur şi simplu vrei să prepari ceva dulce? Încearcă acest tort cu kiwi şi frişcă.
Ai nevoie dePentru blat250 g unt250 g zahăr5 ouă250 g făinăzahăr vanilat,după gust50 g stafide50 g fructe confiate,după preferinţăPentru ornat300 g smântână pentru frişcăfelii de ananas din conservă,după gust2-3 kiwi feliate2-3 linguri stafideFreci untul spumă,adaugi zahărul şi continui să mixezi 5 minute. Adaugi,pe rând,ouăle întregi şi omogenizezi după fiecare. Pui făina cernută,zahărul vanilat,stafidele şi fructele confiate. Răstorni compoziţia într-o tavă rotundă,tapetată,şi o dai la cuptor până trece testul cu scobitoarea. Laşi blatul să se răcească şi îl scoţi.Baţi frişca rece şi o întinzi într-un strat gros peste blat. Aşezi,din loc în loc,felii de ananas şi de kiwi,scurse în prealabil,şi presari stafidele. Dai tortul la rece câteva ore.