Trei uleiuri pentru un bronz deosebit. Îţi fac pielea ca de ciocolată

2 invata cum sa obtii un bronz perfect si trainic size1 jpg jpeg

Vrem să ne bronzăm uniform, vrem să avem o piele cât mai bine întreţinută şi evident frumoasă. Pentru o vară plină de soare şi mare, cei cunoscători recomandă pentru un bronz sănătos uleiul de argan, uleiul de cocos sau cel de morcov.

Cel mai potrivit ulei este cel pur, bio, fără alte ingrediente în compoziţie. Astfel de uleiuri au proprietăţi remarcabile, mai ales dacă sunt obţinute prin presare la rece. 

Citeşte şi: Pericolul ascuns din cremele de protecţie solară

Uleiul de argan Numit si aurul din Maroc, poate preveni cu succes uscarea si îmbătrânirea pileii. Tocmai de aceea este indicat să îl aplici pe piele înainte să mergi la mare. Aşadar, foloseşte-l după duş, iar la plajă nu uita de crema de protecţie solară. În combinaţie cu uleiul de argan îţi va oferi bronzul perfect!  Uleiul de morcov Este excelent în îngrijirea epidermei, iar cosmeticienii spun că morcovul nu ar trebui să lipsească din cremele care se respectă. Sucul de morcov este recomandat în măştile faciale, dar poate fi şi un bun bronzant natural. Există, de asemenea, foarte multe creme cu protecţie UV  din a căror compoziţie nu lipseşte morcovul, tocmai pentru că poate proteja pielea de razele soarelui. Uleiul bio de morcov aplicat înainte de plajă este ideal pentru un bronz foarte sănătos. Pielea va fi strălucitoare şi foarte hidratată. De asemenea, petele maronii care apar deseori după expunerea la soare nu vor mai fi o problemă. Uleiul de cocos Hidratează! Acesta este rolul acestui ulei bio. Dacă îl vei folosi la plajă, chiar şi după o baie în mare vei fi de-a dreptul impresionată de frumuseţea pielii tale. Specialiştii din cosmetică spun că îl putem înlocui chiar şi cu o cremă de protecţie solară. Este la fel de bun şi după expunerea la soare, pentru că reuşeşete să calmeze pielea înroşită.Recente