A existat, într-adevăr, o poveste de iubire între ei, rockerul şi tânăra ajungând la altar în mai puţin de un an, când Bianca era deja însărcinată cu primul lor copil. Au devenit rapid cuplul momentului, însă relaţia lor n-a rezistat prea mult timp. Bianca a intentat divorţ pe 1 mai 1978, însă problemele dintre ei au apărut cu mult timp înainte de acea dată, după cum chiar ea a recunoscut: „Căsnicia mea s-a încheiat chiar în ziua nunţii noastre!” Ce s-a întâmplat atunci?


Născută în Nicaragua, Blanca Pérez-Mora Macías l-a întâlnit pe liderul trupei Rolling Stones la Paris, în septembrie 1970. Ea a participat la petrecerea de după unul dintre fabuloasele lor concerte, iar amicul lor comun, Cammell, le-a făcut cunoştinţă. Se pare că chimia dintre ei a fost instantă!


“N-a existat niciun dubiu că Mick nu s-ar îndrăgosti de Bianca. Mick s-a uitat în ochii ei şi s-a văzut pe el însuşi”, a dezvăluit una dintre fostele iubite ale rockerului pentru The Baltimore Sun. „Amândoi aveau toane, secrete şi erau melancolici. Se potriveau de minune!”, a confirmat un amic de-ai lui Mick.
Cu alte cuvinte, a fost dragoste la prima vedere! Bianca s-a îndrăgostit de idolul femeilor pe loc, iar viaţa cu el era „doar o fantezie”, adăugând „Nu ar trebui să zic asta, dar el era extrem de arogant!...” Cu toate astea, au devenit soţ şi soţia nouă luni mai târziu.