Mihaela Călin a fost implicată, la sfârşitul anului 2019, într-un accident rutier grav, iar acum a povestit public despre momentul în care a sunat la 112 să anunţe accidentul neplăcut de maşină, ce a avut loc la finalul lui 2019.

Adela Popescu, dezvăluiri din intimitate: ”Este extrem de important. Te ajută ca să nu te obinuieşti fără!”

„M-a făcut să înţeleg (nr. experienţa) că nu are rost să suni la 112 pentru că oricum ăia nici nu vor să înţeleagă ce ai păţit. Iar instituţie mai jenantă ca Poliţia Română efectiv nu există! Îmi zicea un poliţist la telefon că nu am nevoie de echipaj de la rutieră, sa fac amiabilă, deşi tocmai îi spusesem că sunt 3 maşini implicate.

Doar ca să nu se mişte de pe scaun! Efectiv deranjezi când suni la 112! Discuţia cu operatorii este umilitoare şi degeaba! Mi-am amintit de cazul de la Caracal”, a mărturisit Mihaela Călin, care s-a întors la pupitrul Observatorului în noiembrie 2019, după o pauză de 4 luni.

Cum a slăbit Andreea Marin patru kilograme, în zece zile: ”O porţie dimineaţa...”

„Adevărul e că dacă păţeşti ceva în ţara asta trebuie să suni un prieten, nu la 112, pentru că nici nu te ajută şi te mai şi jignesc”, a completat Mihaela Călin.