Cum porţi eşarfa în păr

1. Coada prinsă cu eşarfă

Eşarfa este un accesoriu de păr rafinat, mai ales în 2019. Îţi va oferi un look sofisticat, dar şi te va scoate din încurcătură atunci când părul nu îţi stă aşa cum îţi doreşti.

Cel mai simplu mod de a purta o eşrafă în păr este să-l prinzi într-o coadăcu ajutorul ei. Mai şic de atât nu se poate!

2. Stilul african

Înainte de toate, prinde-ţi părul într-un coc, apoi înfăşoară eşarfa în jurul lui. Sau, altfel spus, fă exact aceeaşi manevră pe care o faci atunci când îţi împachetezi părul după baie. 

 

3. Coadă împachetată în eşarfă

Pentru acest look, foloseşte o eşarfă scurtă şi subţire şi „împachetează-ţi” cu ea coada

4. Sub bărbie

Îndoaie pe jumătate o eşarfă mare, pătrată, pune-o pe cap şi îndoai-o sub bărbie. Da, se cum făcea bunica pe vremuri!

5. Bandană

Sigur ai încercat asta în urmă cu ceva ani! Alege o eşarfă pătrată de dimensiuni mari; aceasta trebuie îndoită pe diagonală, apoi se înnoadă peste păr, băgând colţul înauntru.

Iată şi alte idei despre cum folosi o eşarfă. 

6. Fundă romantică

Acest mod de a purta eşarfa pe cap va atrage cu siguranţă toate privirile. Tot ce ai de făcut este să faci o fundă sau o floare într-o parte. Pentru un efect spectaculos, alege o eşarfă cu imprimeuri sau colorată.

7. Coadă împletită

Iată o altă modalitate înteresantă de aranjare a eşarfei în păr. Împleteşte-ţi părul în timp ce foloseşti o eşarfă subţire. Efectul este spectaculos.

 

Acestea sunt însă doar câteva dintre modalităţile de a purta o eşarfă în păr. Posibilităţile sunt nenumărate. Totul ţine doar de inspiraţie de şi imaginaţie. 

Moduri de aranjare a eşarfei la gât

În ceea ce priveşte modalităţile de aranjare a eşarfei la gât, posibilităţile sunt şi mai variate. În funcţie de eşarfa pe care o foloseşti şi de lungimea ei, poţi crea modele inedite, ce îţi vor scoate ţinuta din anonimat. 

Nodul simplu este cel mai des întâlnit mod de aranjare a unei eşarfe. Eşarfa va sta stâns legată în jurul gâtului şi-ţi va ţine de cald atunci când temperaturile sunt scăzute şi vântul bate cu putere.

Strânge eşarfa în jumătate şi aşaz-o în jurul gâtului. Trece capetele prin bucla formată şi strânge eşarfa în jurul gâtului. Poţi băga capetele în interiorul jachetei lăsând la vedere doar nodul.

Găseşti aici mai multe modalităţi în care poţi aranja o eşarfă.

Descoperă în video-ul de mai jos 45 de moduri de a purta o eşarfă: 

 

Sursă: brightside.me